Publikováno Srpen 18, 201411 r Zdravím, našel jsem tento HUD za "hubičku" a jen pro jistotu se chci zeptat (než to objednám) ... Superb I má OBDⅡkonektor, že? http://www.ebay.de/itm/F01-Car-HUD-Vehicle-Head-Up-Display-OBD-OBD2-Over-Speeding-Warning-/181402991226?pt=US_Replacement_Faceplates&hash=item2a3c75fa7a Případně jestli máte někdo nějaký jiný HUD tak bud rád za Váš příspěvek jak Vám to funguje/nefunguje.
Srpen 18, 201411 r Tady si můžeš něco přečíst o OBD II. Mělo by to fungovat Jinak HUD je za mě hrozná kravina, znám lepší způsoby, jak investovat 41 éček...
Srpen 18, 201411 r Autor Tady si můžeš něco přečíst o OBD II. Mělo by to fungovat Jinak HUD je za mě hrozná kravina, znám lepší způsoby, jak investovat 41 éček... Vůbec se nebudu zlobit za další tipy jak rozhazovat peníze.
Srpen 18, 201411 r Třeba DRL jsou užitečné, nebo když už jsme u palubky tak D-DOT Ale kluci už vymysleli spoustu užitečných věcí, třeba napíšou, nebo to tady prolez... Myslím, že HUD Tě omrzí za dva dny...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.