pakoo Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Tak ještě jeden dotaz, dá se nějak zjistit funkčnost čidla teploty uvnitř vozu?, klimatronic mi stále chladí a chladí, topit začne až na HI a to i v zimě. tak to asi hádám na to čidlo, ale kde je a jak ho vymenit???, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Tak ještě jeden dotaz, dá se nějak zjistit funkčnost čidla teploty uvnitř vozu?, klimatronic mi stále chladí a chladí, topit začne až na HI a to i v zimě. tak to asi hádám na to čidlo, ale kde je a jak ho vymenit???, díky moc Snímač vnitřní teploty je na klimatroniku u ovládání, mělo by být na straně u řidiče. Podívej se jestli není jen zanesené bordelem. Je to ta mřížka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakoo Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 tak jsem to vyčistil, ale moc to nepomohlo, když navedu z ventilátoru vzduch přímo k čidlu, tak to funguje, (mění se teplota vzduchu, když přidám na displeji teplotu), ale jinak moc ne. Dá se pomocí diagnostiky zkalibrovat to čidlo teploty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 tak jsem to vyčistil, ale moc to nepomohlo, když navedu z ventilátoru vzduch přímo k čidlu, tak to funguje, (mění se teplota vzduchu, když přidám na displeji teplotu), ale jinak moc ne. Dá se pomocí diagnostiky zkalibrovat to čidlo teploty??? To nevím, optej se MartinaRS. Ten už jich několik předělával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 ahoj, pokud budes muset menit celou jednotku, tak mam jednu funkcni doma. je to ten starsi model. tak kdyz budes mit zajem, je k mani za 1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.