Publikováno Srpen 28, 201411 r Existuje něco takového? Nějaké plasty jako má Octavia scout? Promáčkl jsem si práh..o takovej ten sloupek na podstavci u McDrivu..o ten podstavec...nechci ho nechávat měnit, kvůli korozi..rád bych to jen zamaskoval..ať to nevypadá takhle blbě,, Díky
Srpen 29, 201411 r Takze to bude reznout pod tim plastem? :-) A ja myslel, ze metoda spravovani der v karoserii samolepkou uz zmizela :-D Jestli to nema ostre hrany, tak to dokaze vyrovnat urcite takova ta metoda vytahovani plechu za studena... Upraveno Srpen 29, 201411 r od nemo.x
Srpen 29, 201411 r já mam zas zespoda drobet zmáčklý, v pneuservisu si blbě podložil auto špalkem na hever.... díra tam neni, lak vcelku, pogumování taky, zatim to nerezne. V servisu říkali, že to nemam řešit
Září 2, 201411 r Autor Díra v tom samozřejmě není..byl jsem s tím v servise a můžu to bez obav nechat být, ale na vytažení je to promáčklé moc...neměl by někdo odkaz na ty plasty? Díky
Září 4, 201411 r Autor Tak prej stojí 4 323,- jeden..bez lepidla..tak tolikza kus plastu od škodovky nedám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.