Reveng Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Dobrý den, dostal jsem škodu felicii. Rok stála v garáži a mám takový problém, otáčení volantů je strašně tuhé, při zatáčení člověk musí fakt zabrat, aby se volant otočil. Dříve to však bylo podstatně lepší, kde by teda mohl být problém? Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 máš auto s posilovačem, nebo bez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reveng Vloženo 5. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2014 To právě nevím, je to 1.3 MPi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 (editace) no to je pak dost těžký radit...Podívej se na řemen - pokud je veden klika - alternátor, tak to posilovač nemá. Pokud je vedení složitější, tak to má buď klimu, nebo servo. Ve zcela výjimečných případech může mít i oboje. Pro začátek neuškodí dofouknout kola, pokud to nemá posilovač, tak bude točení volantem snazší Editováno: 5. Září 2014, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Prohlídnout a případně vyměnit horní uložení předních tlumičů - na feli a podobnejch autech tvoří přední tlumič zároveň "rejdovej čep" (princip nápravy "McPherson"), pokud uložení zatuhne nebo dokonce zarezne (delší odstavení by tomu napovídalo), bude potom při otáčení klást zvýšenej odpor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felicius Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Chlapci, předem, než budete dělat zásah do vozidla, překontroloval bych nahuštění předních pneumatik. Jelikož vozidlo stálo rok, je velice pravděpodobné, že z těch pneumatik něco uniklo. A já mám zkušenost, že otáčení volantu je přímo úměrné nahuštění předních pneu. Tak nazdar-bazar, Felicius! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.