pavrom Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Nemá někdo zkušenost s touto závadou ? Při prudším přidání plynu během jízdy se ozve z motoru jakési klapnutí. Nejvíce se to projevuje např. při střídavém pouštění a sešlapování plynového pedálu např. při pomalém vjíždění do řady zaparkovaných vozidel. Dojem mám , jako kdyby tam byla nějaké vůle při záběru motoru. V servisu vyměnili kineťák , zkontrolovali všechny silenbloky a nic se nezměnilo a neví si rady. Auto Superb II, v záruce, DSG, 4 x 4, najeto 30.000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosinko Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Zdravim ta Prisiel si na pricinu alebo podarilo sa ti odstranit problem mam ten sam isty problrm sko opisujrs deje sa to okolo 1000 ot. Akoby sa dorovnal zotrvacnik neviem ale ten bol meneny pred 60000 mam DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Zdravím :) Podařilo se to už někomu vyřešit? Mám podobný problém který popíšu. Superb 2 facelift, DSG 6ti stupnova, 160 tis km. Automat si řadí pěkně, žádné cukání nebo cvakání. Stává se mi, ale u každého rychlostního stupně, že když přidám prudce plyn, tak někde od motoru cvakne. Když poté dám nohu z plynu také rychleji, tak se také ozve cvaknutí. jediné kdy se cvaknutí neozve je na 6 rychlostním stupni když jedu víc jak 100 km/h. Je zde ještě jeden případ , kdy se cvaknutí objeví a to je když si manuálně přeřadím tak ve 30km/h ze 3ky na 2ku. Tak to se také ozve cvaknutí. Cvakání se většinou neprojeví když plynový pedál sešlapuju opravdu pomalu a plynule. Napadá někoho čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Vzpěra motoru, spojka, dvojhmota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.