stukator Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) Ako nastavit skrtiacu klapku cez vcds?? bol som v meranych hodnotach a mam tam nejakych 9% podla visu tam mam mat 0 klapka vycistena ..... v Zakladnom nastaveni v kanali 60 neviem ci to spravne spustim nic sa nedeje . Este aby som nezabudol 1,6 MPI LPG kod BSE 2010 Dik Editováno: 29. Září 2014, autor: stukator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 To by mě zajímalo . Kdy tam má být 0% ? Po otočení klíčku cca 8-9% na volnoběh 2 % . Přece když otočím klíčkem tak si myslí , že startuju tak nemůže být zavřená . Auto jsem koupil nové a hned jsem diagnostikoval a 0 jsem tam nikdy neměl . :kol-32: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 2. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Zeby to nikto nevedel ..nikto znaly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 2. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 tak si odpoviem sam .....su tam nastavenia vsetkych skrtiacich klapiek hadam sa niekomu hodi ked tu niet ochoty...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.