Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte vsetci Roomsteraci. 

Rozhodol som sa prijat odporucanie/ pozvanie na zalozenie vlastneho vlakna od juraja07.

Takze moja cesta za Roomstrom zacala na prelome maj/jun 2013. 

Uplne na zaciatku som strasne chcel Ford S-Max, alebo Mondeo Combi, ale na nove nebolo a jazdenky boli len diesle a ja som mal jasny ciel-benzin, nehovoriac o tom, ze za cenu jazdenky som nakoniec zohnal nove auto. Nemam nic proti dieslom, ale nikdy ma "nepritahovali". Jazdim dost kratkych tras (cca 5-7km), tak diesel by pri mne len trpel a to by som mu neurobil :D

Preco prave Forda? No mal som fiestu r.v. 11/2007, tak som bol zvyknuty prave na tuto znacku. Dalsia alternativa bol Opel Meriva 1.4, ale ten by ma v konecnom zuctovani vysiel drahsie, lebo to som uz porovnaval aj ceny skodoviek. Musim povedat, ze som isiel tvrdo po cene a bol som rozhodnuty zobrat skladovu zasobu, alebo predvadzacku. Takze znacne obmedzenie, pretoze mi nemusi sadnut farba, vybava atd, vsak to poznate.

Zakladne parametre na kupu noveho auta zneli asi nasledovne: 

benzinovy motor, okolo 500l kufor, vyssie sedenie, tempomat, 6 st. manual a el. vyhrievane celne sklo. Ostatne ako klima, el. okna, min 4 airbagy bolo samozrejmostou. 

No ako ste si uz iste vsimli, tak hned z dvoch poziadaviek som ustupil - 6 st. manual nahradilo 5 stupnov a el. vyhrievanie predneho skla- tak za tym placem doteraz, kto to raz mal ten ma vie pochopit.

Nevadi aj bez toho sa jazdi.

Nakoniec som, na internete, nasiel predvadzacku Roomstra a tak sme sa na neho isli pozriet. BUM a uz som ine nechcel. Hneda Mato metaliza s ciernou perletovou Magic strechou si mna a hlavne manzelku ziskala, takmer, okamzite. Citil som sa ako Cesar na svojich vypravach a hrdo som mohol vyhlasit - PRISIEL SOM, VIDEL SOM (zbadal som) a KUPIL SOM.   :D :D :D.

Tolko asi na uvod.

K vybave. Je to verzia Family, takze ma tam navyse oproti "beznym" vybavam odkladacie schranky pod prednymi sedadlami, nejaku tasku do kufra+ siet pod plato - na dazdnik.

Inak vybava obsahuje: Maxi Dott, vyhrievane predne sedadla, vyskovo nastavitelne sedadlo spolujazdca, vsetky okna v elektrike, manualnu klimu, radio Swing+ 8x repro, CD MP3, AUX (musim priznat, ze toto skodovke fakt vyslo, to radio hra naozaj bohovsky), tempomat, hmlovky (bez corner funkcie), 15" Al disky (mam na nich zimne pmeu a letne mam 16" al disky Elba), Sun Set, plonohodnotna rezerva zasterky, vyhrievane zadne okno + spatne zrkadla, 4 airbagy, alarm, laktova opierka.

Tak, na zaciato hadam staci, vsak ak vas nieco zaujima nech sa paci, rad odpoviem.

Zopar foto:

post-87647-0-42424000-1412009367_thumb.jpost-87647-0-44219000-1412009378_thumb.jpost-87647-0-49873800-1412009387_thumb.jpost-87647-0-33771800-1412009400_thumb.jpost-87647-0-58675400-1412009411_thumb.jpost-87647-0-87908600-1412009421_thumb.jpost-87647-0-07219400-1412009440_thumb.jpost-87647-0-72187200-1412009448_thumb.jpost-87647-0-40194000-1412009465_thumb.jpost-87647-0-93849000-1412009480_thumb.jpost-87647-0-37081900-1412009515_thumb.jpost-87647-0-44402800-1412009521_thumb.jpost-87647-0-70326100-1412009531_thumb.j

Vloženo

Pekný. Veľmi sa mi páči tá farba, škoda že nešla na Fabiu, inak by som ju mal :D

Inak odporúčam športové kryty pedálov, nové znaky a textilné rohože nech je tuti fruti :)

Vloženo

Dakujem vam vsetkym. 

Priznam s, ze na nejake upravy som este ani nepomyslel, ale ono to casom pride.

Textilne koberce mam, boli v cene, ale vyuzil som ich len z predajne domov. Pre mna nie su velmi prakticke. 

Predtym vo fieste som mal tieto http://automotobb.sk/424-thickbox_default/gumove-koberce-univerzalne-strieborne.jpg

keby boli origos, aby pekne pasovali, tak by sa mozno hodili aj sem. 

Inak sa vam vsetkym chcem podakovat za toto forum a prispevky. Dost sa toho clovek dozvie.

Ale keby ste ma videli,ked som uz mal rooma zajednaneho a zrazu som narazil na problemy rozvodov pri  TSI, fuuu, do pol stvrtej rano som cital vsetky prispevky.

Az ked som si bol isty, ze predsa len uz mam ten "opraveny" motor, tak som bol kludnejsi. Ale uz sa mi to par krat po starte ozvalo rapkavym zvukom, ale asi tak na sekundu max dve.

Tak to mi na pohode velmi nepridava. Dufam, ze to nie je nic vazne. po precitani prislusneho vlakna som trosku kludnejsi a aj po vyjadreniach zo servisu, ale viete ako to je...

Vsetkym vam stastne km.Ja uz mam, bohuzial,havarku za sebou.

Vloženo

keby este tak dlhsie vydrzali, ale za dva roky obe predne zodrate. Tie kamienky cez zimu tomu daju co preto.

Ja som prave rozmyslal nad tymi gumennymi kobercekmi s vysokym okrajom. videl som to nazivo na jednom roome a celkom v pohode.

Bohuzial treba nejako zladit prakticnost a estetiku, ale niekedy to nejde. :kol-72:  :kol-72:  :kol-72:  

Vloženo

Original Skoda textilne maju velmi lahku udrzbu, staci otrepat pripadne povysavat. Sice na zimu si takisto davam gumene, predsa ta voda, sol im nerobia dobre ale cez leto mam textilne :)

Vloženo

Leto textilne, zima gumenne origo. Len ziadne plechove, hlinikove ci ine "tescox tuningy. Nove znaky a krytky pedalov samozrejmostou :) a lo novom na fore bezi chromovy vypinac svetiel :D

A vela stastnych km...

--

Z mobilu

Vloženo

krásny Roomster! :kol-47:  za výbavu sa môžem ja hanbiť ale auto som prevzal 20.marca a 20.marca bola uvedená ponuka EXTRA no nič no ale tá farba  :kol-24:  :kol-47:

Keby sme stale cakali na nieco dokonale, nikdy by sme nic nemali. Mas pekne auticko a hlavne nech sluzi. 

U mna to proste vyzera tak, ze ja som si nevybral Roomstra, ale on mna. Hold musel nieco pridat aby som si ho vsimol  :kol-28:  :kol-28:  :kol-28: .

Vloženo (editace)

asi tak keď som prišiel do ShowRoomu pozerať na Rapidy tak pri dverách bol môj Roomik a keď sa na mňa tak usmial musel som ho proste zobrať  :kol-54: Hned som vedel že toto áno toto bude moje auto,mali ho tam prvý deň a už bolo predané-mne :) ,sme žartovali s predajcom že predané ale nezaplatené :D ,výbava mne stačí ale kto by nechcel trocha luxusu  :kol-53:

Editováno: , autor: juraj07
Vloženo

To je zaujimave, ze ja som tiez isiel pozerat Rapid, ale ako som uz spominal, uz som vedel, ze maju aj Roomstra. Popravde manzelka sa na Rapidku ani nepozrela, sucho presla popri a hned k Roomstrovi. Tak ja som si aspon pokecal s predajcami, posedel v Rapide, no a nic. Tak som sa vratil k povodnemu zameru, pre ktory sme tam prisli. Len tak svietil a predajkyna, ze ci sa nechceme ist previest. A to nemamla robit  :lol::'>  :lol::'>  :lol::'> . Dalej to uz islo rychlo ...

Vloženo

Tak Roomsteraci musim sa s vami podelit o super pocit, ktorym ma obdaril moj 16-rocny synator. Dnes isiel prvy krat v Sharane cca 200 km dlhu trasu, sedel vzadu a pisal mi na hangoute, ze to je hrozne. A ja ze co sa deje a on mi povedal, citujem - "Ten Sharan je hrozne auto, strasne zle sa mi tu sedi. Nechcel by som v nom ist do chorvatska. To nas Roomstrik je proste parada, uplna pohoda".

Neviem, ci, nahodou, nieco odomna nechce:D,ale potesilo ma to.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...