Sir Jim Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Takze kola Antia 16" uz na rapida nedostanem protoze je ted davaj na f3. Kvuli tomu ji budu nenavidet. Bohuzel jsme objednaval auto uz v dobe kdy uz bylo toto narizeni. To jsou smejdi. Takze je budu muset koupit nekde zvlast. Napadlo me zda se nenajde nekdo kdo by chtel vymenit ANTIA za DIONE- budou uplne nova, na auto pujdou hned zimaky, takze primo z fabriky Treba nekdo koupil skladovku s antiema a chtel by radsi dione. Auto bude ale az kolem vanoc.. Vim ze to mozna patri spis do bazaru ale rad bych tu resil i typy na inzerat a zkusenosti atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 7. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Jo hned prvni Prodava je tady nejakej typek ale nevim co je to zac, neznate nekdo? http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=0&telefon=773466295&jmeno=%C5%A0koda%20octavi Nerad bych podporoval nejaky corky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Ahoj já mám antie a chtěl bych dione. Kola mají najeto cca 4000 km a jsou bez jakéhokoliv šrabance. Jsou jak nová. Pokud bys chtěl výměnu celých kol, tak něco doplatím. Jen jsem z Ostravska, nevím jak by jsme pořešili předání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Dohodnuto, tema uzavreno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Dohodnuto a včera vyměněno. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.