trane Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Zdar hoši, umyl jsem auto na myčce, měl jsem sundaný kryt pod motorem a myl se i podvozek....a po vyjetí z myčky nesvítí bi-xenony, myslíte, že po vyschnutí zase půjdou? Jinak se zblázním asi.... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 to jsi myl wapkou a nebo to byly kartáče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trane Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Kartáče...už jsem to zjistil, nateklo do startéru xenonů a vytopený oba dva a jsou na vyhození....nevíte kdo to opravuje? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Treba nejakej elektrikar. Nejlepsi je sehnat jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) Kartáče...už jsem to zjistil, nateklo do startéru xenonů a vytopený oba dva a jsou na vyhození....nevíte kdo to opravuje? Díky Bežná věc....trafa mam doma skladem opravit to nejde jen tak vyhoří to cele a zoxiduje na desce,x krat sem se to snažil opravit. Při montáži novch traf je duležité gumu okolo konektoru natřít vazelínou a do krytek zadních na výbojku objednat novou tesnící gumu!!!!A nejlepe do všech krytek.Další duležitá vec je kontrola přítomnosti zaslepek v podbehu! Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.