Gregy Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Zdravím, dneska se mi do ruky dostalo pravé světlo s čočkou. Ale chybí zde část, ve které má být objímka žárovky nebo něco podobného. Nemáte někdo fotku, co tam má být, nebo kdo to seženu, abych zde mohl osadit žárovku H7? Nikde jsem nic nenašel. Díky ta odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregy Vloženo 12. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Jen doplním, že jinde na fóru mi bylo odpovězeno, že jde o xenon a né čočky na H7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 xenon je to první, co mě napadlo. Před FL se čočka na halogen nedávala. Takže chybí výbojka a trafo? A teď přemýšlím, jestli to tam někde nemá být napsané. FL (kde je čočka i u halogenu) má po okraji rámečku čočky nápis "xenon" (nebo tak něco) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Před FL se čočka na halogen nedávala. Davala má po okraji rámečku čočky nápis "xenon" (nebo tak něco) Je tam napis Octavia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Klasický halogen před FL má čočku? Vždyť je tam ten deštníček. Samozřejmě neberu v potaz tuning "Octavia" je z boku - myslím obroučku čočky. Halogen bez nápisu, xenon s nápisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 (editace) predFL mal tri druhy svetiel, klasický halogén, halogén s čočokou a xenon... toto na foto vyzerá na xenon bez výbojky... ale originál čierne svetlá neboli takže ak je to nejaká "čína" môže tam chýbať niečo iné.. Editováno: 12. Říjen 2014, autor: lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregy Vloženo 12. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Jojo přesně tak, čočky a xenony vypadají vzhledově z vnějšku stejně. Ale co tam teda chybí nevím, nikdy jsem rozkuchaný xenony neměl. Třeba to je opravdu čočka na H7 a něco tam chybí na uchycení. Světlo jsem potřeboval jen kvůli čelnímu sklu (plastu), tak mě to moc netankuje. Já mám svoje černý parabolky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 (editace) "Octavia" je z boku - myslím obroučku čočky. Halogen bez nápisu, xenon s nápisem Na obrucke cocky xenonu je tusim len rozmer otvoru, alebo take nieco: http://www.briskoda.net/forums/topic/283314-some-questions-for-scout-owners/?p=3358397 Editováno: 13. Říjen 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 já se snad budu muset jít podívat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregy Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Tady to máš jasně daný. Produkty ze stránky skoda-dily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.