špekulant Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 čaute kluci a klučky prosím poradíte mi? nejde mi otvorit predná kapota na faceliftovom superbovi... neviem či je zlomene lanko v bovdene alebo zasekunty ten mechanizmus nejde mi potiahnut tá páčka a už som skúšal hocičo je nejaký trik ako sa ku tomu dostat z predu? diki moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 (editace) Ahoj, zkus, aby Ti někdo hodně zatlačil na kapotu shora a zároveň zatáhni za páčku, pak pustit kapotu a povolit páčku. Chce to se do kapoty hodně opřít ze shora, přímo nad zámkem (předpokládám, že když Ti nejde za páčku zatáhnout, je to jen seklé) Pokud bys měl lanko přetrhlé (což si nemyslím), tak je nejmenší zlo rozlámat přední maskua pak už jen vhodným nástrojem a šťouráním vycvakout přímo na zámku Editováno: 31. Říjen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Tento problém jsem už taky řešil, akorád se mě rozpojilo lanko. Auto muselo na zvedák, oddělalo se zakrytování motoru a dlouhým tvrdým drátem se tak dlouho šťouralo v zámku, až se to povedlo otevřít. Mám 2,0Tdi tak před motorem bylo trochu místa na protáhnutí drátu k zámku. Trvalo to sice hodinu, ale bez poškození. Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Rabbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel1 Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Ja som tento problem akurat riesil na Superb 2. Pomohlo mi toto video https://www.youtube.com/watch?v=5SLZayDOnrg a ďalej endoskopicka kamera za 20 EUR a moja manželka, kedze moja ruka sa mi tade nezmestila :) Tak dufam ze niekomu pomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.