dusan.k Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Poradte prosím.Manželka odřela nárazník a blatník.Chci to nechat opravit v autorizovaném servisu.Řekli jí cenu asi 8tis.Mám havarijní pojištění s 1% spoluučastí tak oprava půjde z toho.Otázka je,máme nárok na náhradní vozidlo,které by bylo zaplaceno z havarijní pojistky?Mám klasické havarijní pojištení,ale přesné podmínky nevím.Má někdo s tímto zkušenost?Auto tam bude asi 4 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Bohužel koukal jsem se a nemám tvou pojistnou smlouvu Ty musíš vědět co máš podepsáno, standard neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Takže jen doplním.Zapůjčení náhradního vozidla u ČP standartně ve smlouvě není.Musí se to připojistit,pak tam jsou limity pro půjčení 10,30 a 50tis kč.U toho nejnižšího mi paní řekla,že by se pojistné zvýšilo asi o 500kč ročně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanRuc Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Takže jen doplním.Zapůjčení náhradního vozidla u ČP standartně ve smlouvě není.Musí se to připojistit,pak tam jsou limity pro půjčení 10,30 a 50tis kč.U toho nejnižšího mi paní řekla,že by se pojistné zvýšilo asi o 500kč ročně. Ono je to s pojistkami dost složité. Vždycky na nějaký obdobný případ člověk narazí, až když nastane problém. ČP je stabilní a má u nás na trhu sice svou tradici, ale určitě byste měl zkusit srovnat havarijní pojištění na internetu, třeba i přes letité sbírání věrnostních bodů nebudete mít tak dobrou cenu jako jiné pojišťovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 21. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Takže manželka opět nacouvala do sloupku.Tentokrát s druhým autem.Je tam promáčklý nárazník,blatník a světlo.Cena opravy odhadnuta na 30 tis kč.Já osel měl pořád za to,že na Fábii máme spolučast 5tis a včera jsem studoval smlouvu a mám jen 1000kč,tak to se mi ulevilo.Auto je taky na uvěr u Škofinu a tenkrát u tohoto uvěru byla možnost jen pojištovna Alianz.Vždy jsem měl ČP ale ta k tomu uvěru nešla.A světe div se,u Alianz mám v havarijce i možnost zapůjčení náhradního vozu na 5 dni,s půjčovným max 1000kč na den.O toto jsem určitě zvlášt nežádal jak jsme kupovali auto.Tak bud to tam k tomu prodejce přidal,nebo to ma Alianz standartně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.