Přejít na obsah

Havarijní pojištění

14 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 595 zobrazení
  1. Auto v Paříži.

• 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  2. Havarijné poistenie

• 7 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 17.1k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 14.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 12.7k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 21.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 8.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 8.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Spousta lidí si na střechu baráku dala FVE, ale od té doby, co je FVE a obnovitelné zdroje nepřítel přenosové soustavy a profit z prodeje elektřiny nulový, auta se spalovacími motory jsou uměle zdražovány, že cena elektřina spalovák se pomalu stírá, prostě podlehla tlaku zelených, duševně ne zcela zdravých a od reality a problémů obyčejných lidí odtržených existencí a šla do toho. Jsem jeden z nich, v mém okolí mám dva podobně postižené, kteří od jara pořidíli elektrowagen pro soukromé použití. Od jara do podzimu si budu sosat elektřinu ze střechy a za pár let, až greenmagoři zavedou uhlíkovou daň pro domácnosti, budou elektroprskoletisti jediní, kdo si budou moci dovolit jezdit (tedy v létě, když budou mít čím dobíjet). V zimě nikdo jezdit nebude a ušetří se za údržbu silnic ... 😀
    • Nevím, možná se blbě dívám, ale tady ta verze databáze, dle toho odkazu, je určená pro Enyaq, nebo ID.4 apod... Karoq bych spíš hledal pod MQB3_OI... Ale nevím, pokud tito funguje.... A tam jsou fakt obsaženy loga i všech českých stanic? V mém okolí mně to nepřiřazuje logo jen u Radia Krokodýl...
    • No co, potřebují také mít co nejvíc registrací, aby neplatili příliš vysoké flotilové pokuty za CO2?  Možná by byla také zajímavá statistika, kolik % z prodejů je na firmy a kolik na soukromé osoby. 
    • Napsat na infolinku, ať se snaží. A nebo jiný servis/autosalon.
    • Podle prodejce bohužel nic nemají anebo jsou to jen výmluvy. Nevím tedy, jak mohou nabízet family paket...
  • Vytvořit nový...