et99 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Dobrý den, včera jsem jel s rodinkou 80km na výlet, tam jsem dojel, zastavil, světla jsem rozsvícená nenechal a po cca 2hodinách už nenastartoval (1.2HTP 47kW, Fabia combi r.v.2006). Při otočení klíčkem v zapalování do polohy startování všechno zhaslo a startér možná vydal nějaký krátký zvuk typu hu a nic.Pustil jsem to z kopce, chytlo to hned a po minutě chodu jsem chtěně vypnul motor a zkusil startovat, už to startovalo zcela normálně. Baterka je 8 let stará, objednal jsem novou, zatím ji ještě nemám.Otázka zní, muže to být něčím jiným než baterkou, pořípadě čím? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bjorn Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Akumulátor na 99,9% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 mě odešla baterka po 6 letech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Mě odešla uuuuplne stejny zpusobem skoro presne po sedmi letech takze baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
et99 Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Dík za odpovědi. Zítra přijde Boschka PPLkou. Tuhle starou Akumu jsem přes noc z neděle na pondělí nabil a zatím funguje, zítra jakmile bude nová ji vyměním. Snad to bude tím. Při nabíjení stará Akuma hned a docela slyšitelně vařila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.