et99 Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Dobrý den, včera jsem jel s rodinkou 80km na výlet, tam jsem dojel, zastavil, světla jsem rozsvícená nenechal a po cca 2hodinách už nenastartoval (1.2HTP 47kW, Fabia combi r.v.2006). Při otočení klíčkem v zapalování do polohy startování všechno zhaslo a startér možná vydal nějaký krátký zvuk typu hu a nic.Pustil jsem to z kopce, chytlo to hned a po minutě chodu jsem chtěně vypnul motor a zkusil startovat, už to startovalo zcela normálně. Baterka je 8 let stará, objednal jsem novou, zatím ji ještě nemám.Otázka zní, muže to být něčím jiným než baterkou, pořípadě čím? Dik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjorn Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Akumulátor na 99,9% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alias116 Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 mě odešla baterka po 6 letech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozzi Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Mě odešla uuuuplne stejny zpusobem skoro presne po sedmi letech takze baterka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
et99 Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 Dík za odpovědi. Zítra přijde Boschka PPLkou. Tuhle starou Akumu jsem přes noc z neděle na pondělí nabil a zatím funguje, zítra jakmile bude nová ji vyměním. Snad to bude tím. Při nabíjení stará Akuma hned a docela slyšitelně vařila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts