Ramiik Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Zdravim. Mam volne LP kolo (vertikalni vule). Měnil jsem stabilizatory a čepy a vule přetrvala. Všiml jsem si špatných silentbloku na ramenou ale nejsem si jistý zda to tím může být. Vím že to muže být ložiskem ale nezdá se mi že by nějak hučelo. Jak zjistit čím to doopravdy je aneb kde začít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 silentbloky sú hádam základ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 co poloosa neni malo utazena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Jak volné ložisko, tak volná poloosa by byly volné ve všech směrech, vodorovně, svisle šikmo .... Pokud je to volné jen ve svislém směru (když držíš kolo nahoře a dole) tak bych to hádal na silenbloky nebo horní uložení tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 by mě zajímalo, jak se taková vertikální vůle pozná, nějak si nedovedu představit, že s kolem (byť třeba vyvěšeným) zacloumám nahoru/dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 co poloosa neni malo utazena? to skôr býva opačne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramiik Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Tak jsem byl včera přezouvat a koukal jsem na to...poloosa to není. Dnes už jsem začal slyšet ložisko takže v pondělí se na to pustím. Budu tedy dělat to ložisko a silentbloky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 to skôr býva opačne .... jak opacne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 že skorej ako povolená,býva sakramensky utiahnutá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 jo tak,jj pokud ji uz nekdo nemel venku,me v servise na byvale octe tu poloosu spatne utahly a pak se uplne ta matka povolila a kolo melo vakl ja svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramiik Vloženo 13. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Tak lozisko vymeneno, vule je pryc a muzu se pustit do dalsich oprav =). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.