rejhy Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 ahoj...potrebuju radu a uz nevim kde najit...mam oct 1 1,9tdi 81kw. Potrebuju poradit co by to mohlo byt zajizdy se mi rozklepe auto a kope me to i do spojkoveho pedalu kdyz ho nemam uplne stlaceny treba a pak treba za 3km to prestane a pak zase zacne na chvili Poslednich 14dni kdyz to zacne tak uz mi jde i spatne radit a vyrazovat...nechce se mi moc verit ze by odesla komplet spojka. Prosim o rady a typy diky moc a i pri rozjezdech je to citit cely auto cuka uplne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 že by to byla spojka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejhy Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 To je mi asi jasny jenom mi jde o to jestli se s tim nekdo setkal...jestli je to na vymenu cele spojku nebo jenom neceho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.