srnec111 Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Zdravím z důvodu převážení divé zvěře (mých dětí) v autě a teď v zimním období to bude ještě horší přemýšlím o koupi potahů sedadel. Chtěl jsem se zeptat zda má někdo odzkoušené nějaké potahy nebo spíše firmu, která dělá potahy na míru žádné univerzální, aby to seděla jak originály. Co říkáte na kožené potahy na míru. To by byla asi nejlepší volba (viděl jsem je třeba v autosalonu na primě v tom Seatu Leon Tuning), ale zde bude asi vysoká cena. Tak k otázce textilní či kožené potahy? Kde a za kolik by se daly sehnat ty kožené potahy? Děkuji za odpověď PS: nikdy jsem podobné téma nenašel tak snad tu není :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Dám Ti tip na autopotahy slovenské firmy MAD. Dělají potahy na míru a to na konkrétní typy vozidel, včetně kožených potahů. Ceny jsou pro někoho možná vysoké, ale podle mého názoru odpovídají kvalitě a zpracování. Sám je mám už ve svém druhém autě a nemůžu si je vynachválit. Posuď sám... www.autopotahy.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Oni maji i ceske stranky a ceska montazni strediska http://www.autopotahy.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 A muzu je doporucit , mame od nich potahy v kazdem sluzebaku a konvinace kozenka alcantra je perfektni jak na udrzbu tak posez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rozsta Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Dobrý den veskoplek, jsem novým majitelem Rapidu a vzhledem k předchozím zkušenostem bych do auta potřeboval potahy, ale jen takové ty stylu "tričko". Nevíte, jestli není možné sehnat takové, které se dají použít pro vozy s bočními airbagy? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor1811 Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Zdravím všechny, docela by mě zajímalo, jak by potahy (např. od MAD) ovlivnily účinnost vyhřívání sedaček. Má někdo zkušenosti? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.