Skeny Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Zdravím mám problém s lambdou.Pred casem mi odesla druhá lambda za katem.Po vymene za lambdu delphi bylo vsechno vpohode a po ujeti cca 5tis km zacal zase svitit check.chvilku svitil pak zhasnul svitil zhasnul a porad dokola bylo jedno kolik jsem ujel km nebo jestli byl teply nebo studeny motor.Vag hlasi rada1 sonda2 bez aktivity (16 524) Jezdim na LPG tak jsem ho vypl chybu smazal a jezdil jenom na benzin a chyba vyskakuje porad.To abych vyloucil ze to dela plyn.Pak jsem zamiril k autoel. ktery ji promeril a rikal ze je dobra.Tak ja nevim co ted.Ve vagu jsem se docetl ze to muze delat vadne vedeni k ukostreni lambdy.Nevim zda meril i to.Tak by me zajimalo ktera barva dratu vede na kostru ze bych pripadne zmeril.Popr. kdyby se nasel nekdo z Ostravy nebo okoli kdo by se nato podival a nebo me odkazal na nekoho?Predem diky za reakci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 v DP mas vsetko co hladas .... Skontroluj ci nemas nejaku netesnost medzi 1 a 2 lambdou . ja by som to tipoval na lambdu a zn delphi nevesti nic dobre a kvalitne mal si tam dat origo co tam bola . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.