Publikováno Listopad 13, 201410 r Ma niekto skusensoti s vymenou oleja v prevodovke LVN je v octavi 1,6 MPI ... Nasiel som nejake sroby pri poloosach ale neviem ci su to tie spravne a ma tam ist 1L oleja co sa mi zda akosi malo .Dik
Listopad 13, 201410 r ide tam cca 2 litre oleja , vypušťák je zospodu na boku imbus 17mm , kontrolný a nalievací je za pravou poloosou hore , tiež imbus . Jednoduchšie je ale naplniť tam nejaký 1,8L oleja cez čidlo spiatočky - ide to rýchlejšie , preštartovať a nechať prebehnúť na dvojke nejaké dve minútky na zdviháku a skontrolovať kontrolným , viac sa tam ani nezmestí ... Olej jedine originál VW G052512A2 ktorý pomáha pri horšom radení ... Ak niečo pýtaj sa ...
Listopad 17, 201410 r Autor Suri diky jasne chapem to videl som tam tie imbusi len sa mi to akosi nezdalo .Este raz dik ked bude cas tak vymenim
Listopad 17, 201410 r Maťo ja by som povedal,že žiadna kontrola u týchto prevodoviek (OII MQ200) nie je..vypustiť a naliať Upraveno Listopad 18, 201410 r od libero
Listopad 17, 201410 r Co to tady radis za blbosti? Kontrolni sroub na O2 je k nicemu jelikoz motor je nakloněn do.zadu takze kontrolni sroub ti je k nicemu nelej tam stejne mnozstvi ktere ti vytece...
Listopad 17, 201410 r Milan - môj postup je podľa ELSY , aj tým prebehnutím na dvojku , plnil som cez spiatočkové čidlo lebo vrchom to bolo na dlho ... Chipmann čítal očividne Sixtu a myslí inú prevodovku , inak je to v podstate blbosť ... Upraveno Listopad 17, 201410 r od suri.
Listopad 22, 201410 r Tu je výmena na prevodovke LEG ... LVN to má rovnako aj to isté plniace množstvo 2L , rovnaký olej G052512A2 ... Vypušťák vľavo na boku 17 imbus , nalievať sa to najkrajšie dá cez čidlo spiatočky /22 klúč/ viz. foto , šprickou alebo len hadičkou s lievikom , ide to pekne ... auto je postavené do kopca aby bol všetok olej smerovaný k vypušťáku , na zdviháku v rovine by som demontoval aj jeden s istiacich čepov na vidličkách , prípadne bočné vičko nech to ide von všetko , samozrejme pred výmenou bola prevedená 30km jazda na zohriatie ... Upraveno Listopad 22, 201410 r od suri.
Květen 10, 20169 r Potrebuji poradit jaky olej do prevodovky?Kolik litru?Nasel jsem na skrini prevodovky pouze vypustni sroub.Kontrolni nejni a nalevani jeste jsem nenasel.Kdo poradi?
Květen 10, 20169 r TMBJA41ZXC2196267.Jeste to nalivani.Nasel jsem tam jakousi gumovou zatku u paky razeni na prevodovce.Tak nevim k cemu to slouzi. Upraveno Květen 10, 20169 r od Michal626
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.