ovi Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Prosím o radu, zda lze zrušit akustická signalizace při spárování (a taky při odpojení) autorádia Amundsen s mobilním telefonem přes BT. Vydávaný zvuk je nesnesitelný. Moc děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Na columbusu v superbu jsem řešil stejnou věc. Jako řešení jsem zvolil že před koncem hovoru zeslabím na minimum, na stejné úrovnihlasitosti se pak odhlasí a po zapnutí přihlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 11. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Děkuji za odpověď, jelikož jsem dosud nezískal jinou radu, řeším to stále stejně tak jako Ty. Jenom někdy se mi stane, že po ukončení hovoru opomenu stáhnout hlasitost a při odchodu z auta si vyslechnu tón po odpojení BT. Takže tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 (editace) U supíka mě bylo dnes poraděno že to jde vypnout přes diagnostiku....... zkuste mrknou do tématu http://forum.skodahome.cz/topic/118725-co-v%C5%A1e-jde-vylep%C5%A1it-zapnoutvypnout-p%C5%99es-diagnostiku/page-2 Editováno: 12. Únor 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.