Publikováno Listopad 20, 201410 r Prosím o radu, zda lze zrušit akustická signalizace při spárování (a taky při odpojení) autorádia Amundsen s mobilním telefonem přes BT. Vydávaný zvuk je nesnesitelný. Moc děkuji za odpovědi
Únor 11, 201510 r Na columbusu v superbu jsem řešil stejnou věc. Jako řešení jsem zvolil že před koncem hovoru zeslabím na minimum, na stejné úrovnihlasitosti se pak odhlasí a po zapnutí přihlásí.
Únor 11, 201510 r Autor Děkuji za odpověď, jelikož jsem dosud nezískal jinou radu, řeším to stále stejně tak jako Ty. Jenom někdy se mi stane, že po ukončení hovoru opomenu stáhnout hlasitost a při odchodu z auta si vyslechnu tón po odpojení BT. Takže tak
Únor 12, 201510 r U supíka mě bylo dnes poraděno že to jde vypnout přes diagnostiku....... zkuste mrknou do tématu http://forum.skodahome.cz/topic/118725-co-v%C5%A1e-jde-vylep%C5%A1it-zapnoutvypnout-p%C5%99es-diagnostiku/page-2 Upraveno Únor 12, 201510 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.