Publikováno Září 10, 200619 r nevíte na kolik cca vyjde, (potřeboval bych jen porovnat orig. ceny s použitými díly, díky. - celý spodní nárazník (černá perleť), samořejmně bez světel - stříbrný rámeček kolem mřížky? nebo celá mřžíka?
Září 11, 200619 r ceny nevím, ale mám navíc ten spodní plastovej gril (spodní třídílná mřížka nárazníku) nebo taky od Milotecu tu spodní prostřední mřížku z tahokovu, v černý barvě. A taky mám celej zadní nárazník s bočním rozšířením od Milotecu. A jestli dáváš dohromady nějakou bouračku, tak budeš možná potřebovat volant s bagem a ten mám taky. Koženej. Rád se všeho zbavím.
Září 11, 200619 r Autor ceny nevím, ale mám navíc ten spodní plastovej gril (spodní třídílná mřížka nárazníku) nebo taky od Milotecu tu spodní prostřední mřížku z tahokovu, v černý barvě. A taky mám celej zadní nárazník s bočním rozšířením od Milotecu. A jestli dáváš dohromady nějakou bouračku, tak budeš možná potřebovat volant s bagem a ten mám taky. Koženej. Rád se všeho zbavím. nedávám, jen sem krapet nárazník poškodil, tak mě zajímají ceny..už sem našel v annonci stojí 1tis.
Září 15, 200619 r Autor co stojí 1000,- Kč, celej nárazník ? At zijou čorkaři? H. souhlas, těm kšeft neudělám!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.