Výska Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Zdravím přítomné, řeším teď ve svém superbu nějaké to audio. Původní majitel si ponechal původní Blaupunkt DX, zůstala mi po něm škaredá díra, ve spodním DIN slotu je výsuvný šuplíček. Přemýšlel sem opět o DX, ale přijde mi na dnešní poměry hloupé, nemožnost přehrávání hudebního CD (bez changeru), žádné MP3, ani USB. Kamarád mi doporučil web auknet.cz viz. http://www.auknet.cz/c9-2-din-dvd-autoradia.html kde je vcelku výběr 2DIN multifunkčních autorádií, sice nevypadají příliš značkově, zato výbava je bohatá a uživatelské rozhraní přívětivé. Moje otázka je (sem strojař, nikoli elektrikář - mam strach i z ploché baterie) tedy - nyní mi v autě vykukují všemožné konektory po bývalém DX, nemáte někdo tušní jak by to bylo s připojením tohoto typu autorádia, jsou třeba nějaké redukce (teď myslím na propojení). A otázka druhá, jak je to s napasováním takovéhodle přístroje do původního rámečku, asi je třeba nějaký mezirámeček (mezikus), něco sem našel tady http://www.spal.cz/2din-redukce-pro-renaul...o.html?id=17351 díky za zkušenosti a postřehy. Výska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Zdravim, tak par rad a postrehu. Taky nad necem podobnem uvazuji, takze za prve mrkni na aukro.cz presne tahle firma tam nabizi sva 2din radia v aukcich a vetsinou je cena okolo 5500,- takze usetris a ne malo. Za druhe se vetsinou jedna o cinske vyrobky znacky Eonon. Jestli radio presne pasuje a jestli jej dodavaji s rameckem atd., na to se zeptej prodejce, ale hodne lidi ho kupuje do koncernu vw, takze by melo pasovat v pohode. Bavil jsem se s par lidma a kvalita zvuku je pochybna, nekdo rika, ze se to neda srovnavat s klasickym znackovym radiem, ze to je jak zvuk z jeskyne.. nekdo zase rika (vetsinou prodejci), ze je zvuk uplne normalni, jako u vsech znackovych radii. Osobne jsem to jeste neslysel hrat a dost me diskuze o kvalite zvuku znepokojuje. Jinak to muzes koupit primo na ebay z chiny a vyjde te to jeste o tisicovku levneji. Jo a malem bych zapomnel na pripojeni, co se obrazku z chiny tyka, tak z radia vetsinou trci koncovka s holejma kabelama(bez koncu), jestli to nejaka mistni firma predelava to nevim. Co zaverem rici, velmi lakava cena, mnoho lakavych funkci... proc ne? Tot otazka. Kdyby se s nama nekdo podelil o zkusenosti, tak by to bylo urcite super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Zdravím, koupil bych dvoudinové CD rádio du SUPA 1 - rhapsody, tak do 3500Kč. neví někdo? Nemůžu ho sehnat, všude jen Symphony. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Dragon Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Zdravím, koupil bych dvoudinové CD rádio du SUPA 1 - rhapsody, tak do 3500Kč. neví někdo? Nemůžu ho sehnat, všude jen Symphony. Díky Ahoj jedno mám, je v super stavu, jen jsem ho překopl do červeného posvícení a modrého displeje. cena 3500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Ahoj jedno mám, je v super stavu, jen jsem ho překopl do červeného posvícení a modrého displeje. cena 3500,- Mno, já mám vše podsvíceno zeleně, ty tlačítka by nevadily, ale ten display bych raději původní zelenej...nešlo by to překopnout zase do zelený? Díky....pač modrý tam nic nemám... JSpalek@Seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 (editace) Tak to rádio jsem už sehnal, zítra se budeme snažit ho zprovoznit, ale asi to jednoduché nebude... Editováno: 21. Červenec 2009, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 (editace) http://www.pioneer.eu/eur/products/25/109/...0DVD/index.html Cenovo sice trosku vyssie (10,5tis skk), ale predsa uz je to pioneer. Radio ma variabilne podsvietenie displeja a tlacitiek, da sa to pekne upravit na zelene podla superba. Aux, USB, DVD, Divx, iPod, iPhone, Mp3, celkovo ma velmi jednoduche a intuitivne ovladanie. Netreba dokupovat ziadne ramceky, radio pasuje perfektne. Jedine nutnost ISO-DIN antenneho napajaca, kedze skoda ma svojsky system pri antenach. http://www.saunika.sk/auto-anteny/napajace...-din-new---516/ Editováno: 23. Červenec 2009, autor: random Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Pěkné, ale dlouho by mi v autě nevydrželo...cikáni maj tyhle mazlíčky rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piranhaman28 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 nevim jak ten linkovany produkt ale tento http://www.kompdoauta.cz/product/multimedi...s-bluetooth-64/ je v pohode, potrebujes jewn redukcni ramecek, konektory jsou primo pripojitelne. ad kvalita zvuku - rekl bych jako prumerne radia, vykon staci bohate a kdyz si trochu clovek pohraje s nastavenim, neni to zadna hruza, rozhodne to vyvazi vybava Zdravím přítomné, řeším teď ve svém superbu nějaké to audio. Původní majitel si ponechal původní Blaupunkt DX, zůstala mi po něm škaredá díra, ve spodním DIN slotu je výsuvný šuplíček. Přemýšlel sem opět o DX, ale přijde mi na dnešní poměry hloupé, nemožnost přehrávání hudebního CD (bez changeru), žádné MP3, ani USB. Kamarád mi doporučil web auknet.cz viz. http://www.auknet.cz/c9-2-din-dvd-autoradia.html kde je vcelku výběr 2DIN multifunkčních autorádií, sice nevypadají příliš značkově, zato výbava je bohatá a uživatelské rozhraní přívětivé. Moje otázka je (sem strojař, nikoli elektrikář - mam strach i z ploché baterie) tedy - nyní mi v autě vykukují všemožné konektory po bývalém DX, nemáte někdo tušní jak by to bylo s připojením tohoto typu autorádia, jsou třeba nějaké redukce (teď myslím na propojení). A otázka druhá, jak je to s napasováním takovéhodle přístroje do původního rámečku, asi je třeba nějaký mezirámeček (mezikus), něco sem našel tady http://www.spal.cz/2din-redukce-pro-renaul...o.html?id=17351 díky za zkušenosti a postřehy. Výska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 http://www.jvc.cz/product.php?id=KW-AVX810E&catid=100034 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piranhaman28 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 akorat jsem nenasel cenu a nema to treba TV tuner... ale ma to zase jine veci.. http://www.jvc.cz/product.php?id=KW-AVX810E&catid=100034 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 To sice nema, ale umi to produkovat kvalitni zvuk a dobry obraz coz se o te cine rict neda :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piranhaman28 Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 ta cina taky neni primy konkurent a proto nestoji 30kkc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 (editace) Zatraceně, vyměnil jsem symphony za rhapsody a ono se mi každou hodinu vypne...pač si myslí, že je zapomenuté zapnuté. Problém je se zapojením, pač já měl k dispozici jen ISO konektory a tohle rádio nemá potřebná data... Editováno: 12. Srpen 2009, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 To jvc taky nestoji 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 tady nekdo vychvaluje radio ktery jeste nema , a asi je budu mit taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 To si veris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Ja uz nejaku dobu pocuvam toho Pioneera a som velmi spokojny, cenovo fakt prijatelne. Som rad ze som sa nenechal zlakat tymi cinskymi hrackami. Takto sa clovek za to nehanbi a este mu to aj kvalitne hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates24 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 hoši a fungujou tyhle rádia s multi funkčním volantem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 mates: s MF volantem a jinýma vychytávkamam made by skoda fungují jeno škoda rádia.. neorifo rádia fungují jen se svýma MF vychytávkama.. (Sony to dělá určo, jak jiní nevím). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 hoši a fungujou tyhle rádia s multi funkčním volantem? Jak který. Vybraný modely značkovech rádií se dají s origo ovládáním rozchodit. Pokud je ovládání přes can-bus. A je to navíc cca 3tis za převodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Koupil jsme taky toho pioneera co má Random a jsem maximálně spokojený - můžu doporučit. Jen je otázka jak dlouho potrvá, než mi ho někdo ukradne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Truhlář Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 (editace) :-) Editováno: 23. Duben 2013, autor: Tomáš Truhlář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 je potřeba ho připíchnout na CAN komfortu, např. zelená svorkovnice na panelu přístrojů. Piny 8(+) a 9(-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřik-Octavia Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 A co tahle cina? Je to sice do Passata a ma to cervene podsviceni ale design le uplne luxusni a padne do koncernu jak ulity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.