hardb Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 snad jsem toto téma umístil dobře ....jde o to že při potvrzení objednávky na nové auto nám bylo zděleno že je možnost získat kandy ccs kartu na bitou na 2000 kč a stačí jen vyplnit takový letáček (měla to být akce pro majtele nových automobilu z průkazem ZTTP)udaje jsme vyplnili a při převzetí auta jsme jim to předali ať to vyřídíza několik dní se mi ozval prodejce že bohužel ta akce skončila a oni o tom nevěděli tak se mooc omlouval a kdesi cosi a že je v jednání nějaká "náhrada"ale nějak se to ututlalo a když jsem se v salonu objevil osobně tak mě jen tak ve slušnosti odpálkoval že už to nejde a oni s tím nic nenadělají tak sem se chtěl zeptat jestli se proti tomuhle dá nějak odvolat aby se to nějak hnulood toho vyplněného letáčku nemám žádný doklad a všechno tohle vyplnění a uskutečnění bylo jen na základě ustní dohody takže není žádný kus papíru kde by o tom bylo něco napsáno ...máte nějaké tipy co a jak ?jen tak 2000kč se nenajdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.