Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hosi kdo z vas by byl ochotnej a najit me pripojeni diagnostiky na xenonove svetlomety? ktrej pisn na svetle to je? predm diky moc.

Xenon svetlomety žádou diagnozu nemají,pripojit se lze pouze do systemu aut naklápění svetel LWR.

a ta jednotka je umistena  na leve casti kufru za odkladaci schrankou autolekarnicky je to tak?

• 2 týdny později...

tak tu jednotku naklapeni svetlometu jsem nasel a znova zapojil (byla vypojena protoze po nehode dali obyc halogen svetla) ale pri zapojeni a nacteni diag se s ni nespojim ma tento system i nekde pojistku? nebo jeste spise dotaz je tento system funkcni ikdyz jsou v systemu zapojeny obyc halogen svetlomety?

Upraveno od JanSuperb

• 6 měsíců později...

Řeším teď problém, kdy mi někdy nenastartuje pravý xenon. Někdy naskočí hned na poprvé, jindy musím světla vypnout a znovu zapnout. Pak je celou jízdu klid. Nivelace funguje ok. Vidím to na vadné trafo na výbojce, co vy? Až bude lepší počasí, prohodím to s druhou stranou.

Může být. Taky jsem takhle prohazoval a nakonec to byla výbojka. Měla prasklinu v tom spodku - konektoru. Značka GE, takže šli po půl roce pryč a dal jsem Philips.

Pokud nedojde k nastartování na poprvé, vidím na výbojce, že dojde k záblesku, ale nedojde k zapálení. Pak musím "restartovat" a někdy to chytne na podruhé, jindy až na potřetí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.