Satas Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 hosi kdo z vas by byl ochotnej a najit me pripojeni diagnostiky na xenonove svetlomety? ktrej pisn na svetle to je? predm diky moc. Xenon svetlomety žádou diagnozu nemají,pripojit se lze pouze do systemu aut naklápění svetel LWR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 a ta jednotka je umistena na leve casti kufru za odkladaci schrankou autolekarnicky je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) tak tu jednotku naklapeni svetlometu jsem nasel a znova zapojil (byla vypojena protoze po nehode dali obyc halogen svetla) ale pri zapojeni a nacteni diag se s ni nespojim ma tento system i nekde pojistku? nebo jeste spise dotaz je tento system funkcni ikdyz jsou v systemu zapojeny obyc halogen svetlomety? Editováno: 28. Únor 2015, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Řeším teď problém, kdy mi někdy nenastartuje pravý xenon. Někdy naskočí hned na poprvé, jindy musím světla vypnout a znovu zapnout. Pak je celou jízdu klid. Nivelace funguje ok. Vidím to na vadné trafo na výbojce, co vy? Až bude lepší počasí, prohodím to s druhou stranou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Může být. Taky jsem takhle prohazoval a nakonec to byla výbojka. Měla prasklinu v tom spodku - konektoru. Značka GE, takže šli po půl roce pryč a dal jsem Philips. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Pokud nedojde k nastartování na poprvé, vidím na výbojce, že dojde k záblesku, ale nedojde k zapálení. Pak musím "restartovat" a někdy to chytne na podruhé, jindy až na potřetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.