ladislav26 Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Ahojte, po dlhšom čase sme chceli ísť s autom na jazdu aby furt nestal v garáži a všetko v pohode naštartovalo ale ani sa nepohlo tak sme to rozhýbali ale asi mám zaseknuté alebo zapečené brzdy. Ja sa v tom moc nevyznám len by som chcel vedieť či sa to dá opraviť alebo sa to hneď mení za nové ? Auto sme zobrali do servisu a v zdau niečo klepalo či to bude niečo odtrhnuté neviem. Len by som chcel vedieť čo sa v takom prípade robí a približne koľko za to zvyknú pýtať v servise./ viem, že cena je podla toho aké diely tam dajú / . Ďakujem za odpoveď Auto je Fabia 1.4 MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 odtialto od PC sa bude ťažko radiť ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislav26 Vloženo 28. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 Takže dnes mi zavolali zo servisu ohľadom auta tak mi povedal nasledovné veci na výmenu : zadné brzdové čeľuste , brzdové káble , nové silentbloky na prednú nápravu, potom ventilátor chladenia, vodné čidlo, + práca 230 euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.