vitek1141 Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Ahoj co na tohle říkáte,plovoucí podlaha v kufru zní to šíleně ale výsledek je dokonalej viděl jsem to na jednom sraze a po te i na internetu přikládám foto ,a budu rád když budete psát pokud jste už o tom slyšeli a náhodou neplánujete něco podobného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 vidim prvýkrát...ale asi by nebolo take tazke spravit to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 1. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Těžké to není ,jen jde o to že asi kdo převáží v kufru nějaké věci tak to pro něj asi nebude ,ale tak jako pzhledově je to fakt pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 tam ty věci musejí během jízdy pěkně cestovat - ty by mi asi jeblo poslouchat to v každý zatáčce. Všechny tašky by letěli ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 A čo tak zámkovú dlažbu ? A ukladať do suchého betónu...... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 4. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Pánové jsem rád že se bavíte,ale zde tu nejde o normální běžný ježdění s nakupem a tak ,je to na vzhled a na srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta149 Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 No pěkné a určitě by nebyl problém to udělat vyndavací a zastamdací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 (editace) Každý má nějaký vkus, někdo horší a někdo lepší. Tenhle já osobně vidím jako téměř nevkus, kombinovat osobní automobil s podlahou interiérů domů už jen při tom pomyšlení je to mimo a při pohledu na to foto se to potvrzuje, je to jako použít místo víčka motorového oleje víčko od pixle s rozpustným kafem (neřeším funčknost ale vzhled ). Editováno: 28. Únor 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim84 Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 (editace) Zase tak blbý nápad to není... Dřevenou podlahu najdete i v Mercedes CLS Shooting-Brake. http://oidnes.cz/12/071/cl5/FDV443db7_4.jpg http://www.farene.cz/getattachment/Novinky/Nove-CLS-Shooting-Brake/CLS-SB-novinky-kufr.jpg.aspx?width=600&height=282 Akorát tam to není plovoučka a píšou, že to dodá vzhled jachty, nikoliv domova Dle mého to vypadá pěkně a stylově. Editováno: 28. Únor 2015, autor: Radim84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.