xx30 Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Dnes jsem se snažil očistit podběhy od sněhu a všimnul jsem si, že pravá spodní část nárazníku pruží více než levá spodní část. Myslím platový konec a s ním i podběh. Je to v pořádku. Máte to také tak. Levá strana také pruží ale spodní konec je jakoby pevný a nepruží, kdežto pravý spodní konec při zatlačení pruží i s podběhem. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 3. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Tak dnes jsem asi přišel na to čím to je. U benzínové 1,4 není zadní konec výfuku zakrytovaný a ten je v pravé části. Levá část nárazníku je přichycená k spodnímu zakrytování a proto je pevná a pravá část pruží proto, že tam spodní zakrytování není a trčí tam tlumič výfuku a nárazník je na volno a pruží. Tak jen pro vysvětlenou. Omlouvám se za téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.