Přejít na obsah

RCD 320 radio

Gregy

Doporučené příspěvky

Zdravím, pořídil jsem do své Octavie 2 (2008 před FL) 2din rádio RCD 320, původně určené pro vozy VW.

Co umí:
- USB, včetně procházení složek
- AUX zdířka
- SD karty
- CD včetně formátu MP3
- klasické FM radio
- bluetooth propojení s mobilním telefon, včetně streamovaní hudby z telefonu
- integrovaný mikrofon pro telefonování

- automatické spárování mobilu a radia pomocí bluetooth (nemusí se pokaždé připojovat, tak jako je to na videu)

Co mi vadí:
- červené podsvícení se mi moc nehodí k zelenému zbytku
- nemožnost procházení telefonního seznamu na radiu, nebo jsem na to ještě nepřišel. Z radia jde volat vždy na poslední volané číslo.

Zapojení:
- k radiu byl od prodejce návod. Musely se 2 dráty napojit na dráty, které vedou k ovládání klimatizace. Bez tohoto propojení nefungovalo bluetooth spárování s mobilem.
- bylo potřeba zakoupit jiný rámeček kolem radia

- přikládám návod od prodejce

návod autoradio.bmp

Cena:
- zakoupeno z bazos.cz od uživatele CarsEquipment@email.cz za 3100kč včetně poštovného
- rámeček kolem radia ze skoda-dily.cz za 217kč

Radio můžu jen doporučit. Vypadá vkusně a má lepší konektivitu než Swing nebo Stream, bez dalšího dokupování kabelů apod.

post-86122-0-78201800-1418145736_thumb.j post-86122-0-94198100-1418145739_thumb.j

post-86122-0-15310000-1418145766_thumb.j post-86122-0-61295300-1418145769_thumb.j

Mé video s ukázkou funkcí:

Editováno: , autor: Gregy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusím ho zítra najít, popřípadě napíšu prodejci, myslím, že by ho mohl mít. 
Ale co si vzpomínám:

- musíš oddělat panel klimatizace a ve svazku kabelů, co do ní vede najdeš oranžový s hnědým pruhem a oranžový se zeleným pruhem

- z radia ti vedou 2 kabely, žlutý a hnědý; ty musí napojit na výše zmíněný kabely

- ty 2 kabely z radia si prodluž, protože stávající délka ti nebude stačit

- napojíš hnědý na oranžový s hnědým pruhem a žlutý na oranžový se zeleným pruhem (kdyby ti nefungovalo, tak je prohodíš)

- nelekni se tloušťky kabelů, co vedou do toho panelu klimatizace; mají tloušťku tak 1/4 toho, co vede z radia a napojování mi přišlo dost prasácký (nejsem žádný elektrikář)

Dej vědět, jak si dopadl ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...