Majo89 Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Ahojte vsimol som si ze Columb mi nezosinchronizuje vsetky kontakty aj ked su ulozene v rovnakom mieste ci na telefone alebo na karte pride mi to akoby z kazdeho zobral len trochu Neviete co s tym? Pouzivam rezim handsfree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 Aj mne to robí...Buď nečíta kontakty uložené v pamäti telefónu, alebo má problem s duplicitnými dátami...Neviem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Trochu odbočím, ale pro zajímavost tady je ukázka co lze s telefonní jednotky vyčíst kabelem(přes diagnostickou zásuvku): 7P6035730J.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.