Publikováno Prosinec 10, 201410 r Na fabii mi už dlhú dobru búchajú zadné operadlá pri prejazde nerovností. Najskôr som myslel že sú to silentbloky na zadnej náprave ale tie som kontroloval a sú OK. Časom som zistil že to búcha v pántoch kde sa delia operadlá, je to tam kov o kov!! a vydáva to nepríjemný zvuk.. Riešili ste to už niekto? nechápem ako to mohli takto sfušovať a nedať tam nejakú gumu
Prosinec 10, 201410 r Aby to nebyla horní uložení zadních tlumičů. Mě to dělá při pomalé jízdě, při jízdě bez obsazených zadních sedadel, jakmile někdo sedí vzadu a je to zatížený, tak to nedělá, horní uložení budu měnit, napíšu, jak to dopadlo. Upraveno Prosinec 10, 201410 r od Casy
Prosinec 11, 201410 r Autor presne ako hovoriš, ak niekto vzadu sedí tak je to OK. pozeral som aj tie uloženia a vyzerali dobre, na mieste som nasilu hýbal s tým operadlom a určite je to v tom pánte, skús aj ty skôr ako budeš meniť tie uloženia...
Prosinec 11, 201410 r mně něco podobného dělaly utržený kryty na zadních tlumičích. Pokud sedadla vyndáš, tak by jsi to měl poznat na 100%
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.