Bobis-PD Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Na fabii mi už dlhú dobru búchajú zadné operadlá pri prejazde nerovností. Najskôr som myslel že sú to silentbloky na zadnej náprave ale tie som kontroloval a sú OK. Časom som zistil že to búcha v pántoch kde sa delia operadlá, je to tam kov o kov!! a vydáva to nepríjemný zvuk.. Riešili ste to už niekto? nechápem ako to mohli takto sfušovať a nedať tam nejakú gumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 (editace) Aby to nebyla horní uložení zadních tlumičů. Mě to dělá při pomalé jízdě, při jízdě bez obsazených zadních sedadel, jakmile někdo sedí vzadu a je to zatížený, tak to nedělá, horní uložení budu měnit, napíšu, jak to dopadlo. Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 presne ako hovoriš, ak niekto vzadu sedí tak je to OK. pozeral som aj tie uloženia a vyzerali dobre, na mieste som nasilu hýbal s tým operadlom a určite je to v tom pánte, skús aj ty skôr ako budeš meniť tie uloženia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 No uložení mám již půl roku doma, takže uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 mně něco podobného dělaly utržený kryty na zadních tlumičích. Pokud sedadla vyndáš, tak by jsi to měl poznat na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.