Publikováno Červen 10, 200619 r zdravím všechny prosím o radu ač jsem hledal nenašel jsem nikde, co potřebuji k předělání z normálního předního nárazníku fábie na nárazník fábie RS? jde to jen tak, nebo něco musím upravit....děkuji všem a pokud to tu někde je a já to nenašel, tak se omlouvám za zbytečné téma
Červen 10, 200619 r myslim že to tu bude scela určitě!!!!!! potřebuješ co vim jen jiný uchyty na bocích(jsou stejný jako u faceliftovího nárazníku) jinak docela se divim že si to ještě někdo na auto dává..
Červen 10, 200619 r myslim že to tu bude scela určitě!!!!!!potřebuješ co vim jen jiný uchyty na bocích(jsou stejný jako u faceliftovího nárazníku) jinak docela se divim že si to ještě někdo na auto dává.. A dá se takhle nějak předělat i zadní?? Dík kláco
Červen 10, 200619 r u toho zadního by se měla vyhodit ta černá lišta místo tkeré se zasadí RS/GT převlek
Červen 10, 200619 r myslim že to tu bude scela určitě!!!!!!potřebuješ co vim jen jiný uchyty na bocích(jsou stejný jako u faceliftovího nárazníku) jinak docela se divim že si to ještě někdo na auto dává.. je pravda,ze RS look ma dnes opravdu hodne lidi .. ale jak rikam ja myslim,ze je to jejich vec a pokud se jim to zamlouva tak je to ciste jejich vec .. myslim,ze je to presne jek pise KLACA,predni ma jine uchyty .. a zadni mam pocit je co se drzaku tyce stejny .. ale jist si nejsem .. . poradi jiste jini ..
Červen 10, 200619 r myslim že to tu bude scela určitě!!!!!!potřebuješ co vim jen jiný uchyty na bocích(jsou stejný jako u faceliftovího nárazníku) jinak docela se divim že si to ještě někdo na auto dává.. S těma vodícíma lištama jseš si jistej? V servisu mi říkali, že i facelift má jiný...
Červen 10, 200619 r TADY jsem neco nasel, snad Ti to trocha pomuze Tam se sice pise o RS narazníku, ale předním.. Dá se sehnat ten RS/GT převlek ?? Origo? nebo ho tu někdo prodává? Na kolik vyjde novej??
Červen 10, 200619 r Autor děkuji všem za příspěvky a některým i za zdrženlivost co se týká názorů....je pravdou, že co se líbí jednomu, nemusí se líbit druhému. Jinak proti gustu, žádnej dišputát....
Červen 10, 200619 r Autor a co se týká zadního nárazníku, jsem se dnes dozvěděl, že tento se nemění a jen se jak již tu někdo říkal sundá zadní lišta a přicvakne nějaký převlek. Víc budu vědět v pondělí..zajdu do škodovky apoptám se tak zatím
Červen 10, 200619 r a co se týká zadního nárazníku, jsem se dnes dozvěděl, že tento se nemění a jen se jak již tu někdo říkal sundá zadní lišta a přicvakne nějaký převlek. Víc budu vědět v pondělí..zajdu do škodovky apoptám se tak zatím Tak se mi plz poptej na cernu RS/GT převleku...Díík
Červen 10, 200619 r Autor ok, ceny podle etky a skutečné ceny nejsou většinou v souladu tak pak dám vědět
Červen 12, 200619 r Autor Takže dnes ve škodovce jsem zjistil, že převlek zadního nárazníku RS stojí 2750.kč plus mínus
Červen 12, 200619 r Autor holt každý špás něco stojí....a co se týká autíčka to platí dvojnásob já do té své sněhové královny během dvou měsíců co ji mám už nacpal pár desítek tisíc a to nejsem ještě u konce...
Červen 12, 200619 r no ta moje byla Clasik a ted je z ní komfort....skoro Kdybych ji mel aspon tak cistou jako ty
Červen 13, 200619 r Takže dnes ve škodovce jsem zjistil, že převlek zadního nárazníku RS stojí 2750.kč plus mínus To je bez laku docela dost.. To chce to všechno naplácat na auto komplet a pak nechat celý auto přelakovat...ale kdo by do toho ty prachy vrážel ?!
Červen 13, 200619 r Autor jááá...... no nový lak bych bral....ale kdo to má odstrojovat?....ikdyž je to od tématu
Červen 15, 200619 r RS nárazník se mi taky moc líbí, ale mám z toho docela strach abych to všechno zvládl pořádně přidělat a přitom nic nepodělal, to vítekaždá chyba něco stojí a pro mě jako pro studenta jsou penízky nedostatkový zboží
Únor 6, 200817 r Nevite jaky je rozdil v prednim narazniku Fabia RS do MR 2005 a po MR2005? Jinak ho stale schanim.....na obyc fabku Upraveno Únor 6, 200817 r od Mydlo52
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.