li.ška Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 zdravím všechny prosím o radu ač jsem hledal nenašel jsem nikde, co potřebuji k předělání z normálního předního nárazníku fábie na nárazník fábie RS? jde to jen tak, nebo něco musím upravit....děkuji všem a pokud to tu někde je a já to nenašel, tak se omlouvám za zbytečné téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 myslim že to tu bude scela určitě!!!!!! potřebuješ co vim jen jiný uchyty na bocích(jsou stejný jako u faceliftovího nárazníku) jinak docela se divim že si to ještě někdo na auto dává.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 myslim že to tu bude scela určitě!!!!!!potřebuješ co vim jen jiný uchyty na bocích(jsou stejný jako u faceliftovího nárazníku) jinak docela se divim že si to ještě někdo na auto dává.. A dá se takhle nějak předělat i zadní?? Dík kláco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 u toho zadního by se měla vyhodit ta černá lišta místo tkeré se zasadí RS/GT převlek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 myslim že to tu bude scela určitě!!!!!!potřebuješ co vim jen jiný uchyty na bocích(jsou stejný jako u faceliftovího nárazníku) jinak docela se divim že si to ještě někdo na auto dává.. je pravda,ze RS look ma dnes opravdu hodne lidi .. ale jak rikam ja myslim,ze je to jejich vec a pokud se jim to zamlouva tak je to ciste jejich vec .. myslim,ze je to presne jek pise KLACA,predni ma jine uchyty .. a zadni mam pocit je co se drzaku tyce stejny .. ale jist si nejsem .. . poradi jiste jini .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 TADY jsem neco nasel, snad Ti to trocha pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 myslim že to tu bude scela určitě!!!!!!potřebuješ co vim jen jiný uchyty na bocích(jsou stejný jako u faceliftovího nárazníku) jinak docela se divim že si to ještě někdo na auto dává.. S těma vodícíma lištama jseš si jistej? V servisu mi říkali, že i facelift má jiný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 mám za to že RS a fejslift sou stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 mám za to že RS a fejslift sou stejný tak uvidíme, řekli slepí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 TADY jsem neco nasel, snad Ti to trocha pomuze Tam se sice pise o RS narazníku, ale předním.. Dá se sehnat ten RS/GT převlek ?? Origo? nebo ho tu někdo prodává? Na kolik vyjde novej?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 děkuji všem za příspěvky a některým i za zdrženlivost co se týká názorů....je pravdou, že co se líbí jednomu, nemusí se líbit druhému. Jinak proti gustu, žádnej dišputát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 a co se týká zadního nárazníku, jsem se dnes dozvěděl, že tento se nemění a jen se jak již tu někdo říkal sundá zadní lišta a přicvakne nějaký převlek. Víc budu vědět v pondělí..zajdu do škodovky apoptám se tak zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 a co se týká zadního nárazníku, jsem se dnes dozvěděl, že tento se nemění a jen se jak již tu někdo říkal sundá zadní lišta a přicvakne nějaký převlek. Víc budu vědět v pondělí..zajdu do škodovky apoptám se tak zatím Tak se mi plz poptej na cernu RS/GT převleku...Díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 ok, ceny podle etky a skutečné ceny nejsou většinou v souladu tak pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Takže dnes ve škodovce jsem zjistil, že převlek zadního nárazníku RS stojí 2750.kč plus mínus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 To odpovida, ale bohuzel je to cena bez laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 holt každý špás něco stojí....a co se týká autíčka to platí dvojnásob já do té své sněhové královny během dvou měsíců co ji mám už nacpal pár desítek tisíc a to nejsem ještě u konce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 No zrovna me to povidej U me na aute neni kamen na kameni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no ta moje byla Clasik a ted je z ní komfort....skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no ta moje byla Clasik a ted je z ní komfort....skoro Kdybych ji mel aspon tak cistou jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Takže dnes ve škodovce jsem zjistil, že převlek zadního nárazníku RS stojí 2750.kč plus mínus To je bez laku docela dost.. To chce to všechno naplácat na auto komplet a pak nechat celý auto přelakovat...ale kdo by do toho ty prachy vrážel ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 jááá...... no nový lak bych bral....ale kdo to má odstrojovat?....ikdyž je to od tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 RS nárazník se mi taky moc líbí, ale mám z toho docela strach abych to všechno zvládl pořádně přidělat a přitom nic nepodělal, to vítekaždá chyba něco stojí a pro mě jako pro studenta jsou penízky nedostatkový zboží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Sinius: Na tom neni co zkazit, vazne A penez neni nikdy dost, ver mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mydlo52 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 (editace) Nevite jaky je rozdil v prednim narazniku Fabia RS do MR 2005 a po MR2005? Jinak ho stale schanim.....na obyc fabku Editováno: 6. Únor 2008, autor: Mydlo52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.