maca Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 není žádnej rozdíl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mydlo52 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 není žádnej rozdíl..... ale v ojednacich cislech je rozdil..na konci jeden myslim L a ten druhy AA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Mam RS naraznik do MR05 na Fabii MR06 a s montazi nebyl zadny problem, vse krasne pasovalo. Vubec bych se tim nezabyval, pasovat budou jak pred, tak po. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nárazníky jsou úplně stejné a jdou zaměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 ale v ojednacich cislech je rozdil..na konci jeden myslim L a ten druhy AA Mám pocit, že mezi L a AA je rozdíl pouze v tom že jeden z nich nemá vyřezané díry pro ostřikovače (úchyty ostřikovačů ale má), já mám bez děr, které bylo nutno vyříznout, ale už ti neřeknu jakou měl koncovku toho čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 taky bych řekl, že jsou stejný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 jestli chceš nárazník se vším všudy napiš mě SZ..Míra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marys Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 S konečným pismenem L je bez ostřikovaču světel a s konečným písmenem M je pro ostřikovače světlometu. Narazníky jsou jinak naprosto stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 jsem asi jedinej , ale viděl jsem už i FRS nárazník co neměl ty úplně spodní průduchy průchozí (viz foto) tak jestli není rozdíl v tom . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 nechápu v čem jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 on to nemyslel že henten na fotke ale že videl taký kde tá časť bola zablendovaná nechápu v čem jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 jediné co jsem na rychlo našel na netu , někde mám lepší foto ale nemůžu to teď najít . Ta spodní šterbina , co je nejblíže k zemi , tak já jí mám průchozí , ale už jsem potkal i FRS které to neměli průchozí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 tak to plný jsem ještě nikdy nikde neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Ani ja, rozhodne to neni origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 i to boční žebro je nějaký zvláštní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Kindlik: můžeš dát k dispozici celé foto a popřípadě zdroj, kde jsi ho našel. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 já nejsem ještě doma , ale tohle jsou fotky z netu , je to jedno a to samé auto , pouze jinak focené , mám doma ještě jednu takovou ale černou FRS a ta to má taky plné . Já se nehádám , jen sem dávám můj postřeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 nikdo se nehádá jen by mě zajímalo, kde jsi tu (ty) fotky našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 tady je ta černá , jinak jsem to našel nkdyž jsem hledal pozadí na PC , tak na nějakejch stránkách . Na to koukněte a uvidíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Rozdíl, je v těch průduších pod mlhovkama facelifty maj ty průduchy průchozí a asi o 2cm kratší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenefek Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Mám problém. Mám fabiu RV 2000 a nasadil jsem na ni pření nárazník RS a nelícuje mi s blatníky, je trošku odchlípnutej a nejde zaklapnout. Nemá s tím někdo nějaké zkušenosti?? Je to trošku vidět na fotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Mám problém. Mám fabiu RV 2000 a nasadil jsem na ni pření nárazník RS a nelícuje mi s blatníky, je trošku odchlípnutej a nejde zaklapnout. Nemá s tím někdo nějaké zkušenosti?? Je to trošku vidět na fotce. a vyměnil jsi ty boční vodící lišty na blatníkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 a heleme se, nárazník je už u třetího majitele Edit: tak ne, ale je velice podobnej tomu, co měl mobb77 a pak bajdik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenefek Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 No jo, nevymněnil, ony jsou tam vlastně jiné díry, že? Tenhle nárazník mě vyšel dohromady na 8000 a ještě nemám ani mlhovky, chtěl sem ho trošku zahladit tak doufám že se mi to trošku povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenefek Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Do těch bočních lišt stačí vyříznout díry, ne? Nebo to chce origo nový?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.