azriel Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 převlek je nacvaknutý místo lišty a přilepený,pokud máš RS nárazník,jednodušší je nárazník sundat,plast přislačit,aby neodstával a zkusit převařit pacičku zevnitř.A nebo zkus silikon a nějak to přimáčknout do doby,než zatvrdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Vypadá to, že ho někdo měnil, za normální a sundal s původního překryt a špatně nalepil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bebesek Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 (editace) Již je na autě Prosím smazat Ahoj lidičky mám takový malý problém nedávno jsem si koupil na svoji fabii \i.generace přední nárazník z Fabie RS a dnes když jsem si ho chtěl namontovat mě to docela zarazilo chytil jsem ho na krajích a k podběhuům to je bez problému, ale problém mi nastal když jsem zjistil, že mi nejde přichitit na orig. výztuhu nevíte někdo jestly RS má jinou výztuhu nebo jak to mám uchytit ve prodtřed děkuji moc za radu jsem uplě bezradný nechtějí se mi nikde zbytečně vrtat díry nebo něco takového popř. by mi pomohlo nyfocení nějakého nárazníku za zadní strany abych viděl jestly mi na tom mém něco nechybí děkuji moc za radu Editováno: 25. Březen 2011, autor: Bebesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 na vyztuhu sa naraznik ziadny neuchycuje. od 2004 mali fabie kratsie vyztuhy. da sa odrezat aj zo starsej po stranach cca 10 cm. jinak v cestine je chitit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 koukni sem, tady máš ucelený návod na výměnu http://forum.skodahome.cz/topic/23238-f-instalace-predniho-rs-narazniku/page__p__439139__hl__n%C3%A1razn%C3%ADk__fromsearch__1#entry439139 ale jak psal cartmanko, odřízni na každý straně nějaký ten cm a půjde ti tam jako víno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 (editace) vyměnit výztuhu za face, nebo skrátit jak napsal Cartmanko - viz obrázek PS: je lepší ji seříznout mimo vozidlo, tedy uvolnit na každé straně výztuhy 3 torx šroubky Editováno: 18. leden 2011, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bebesek Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Děkuji za návody ,ale nemáte někdo fotku RS nárazníku z vnitřní strany mě to připadá ,že mi na nárazníku něco chybí , ale pořád nevím co proto bych potřeboval foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Bebesek: vyfoť ty ten svůj,určitě ho máš ještě sundanej a zda ti tam něco hcybí se pozná uchycení nárazníku je takové že: boční části se zacvaknou do lišt na blatnících + 3 šrouby na každé straně......u středu nárazníku jsou dva výstupky - v každém jeden šroub.....na spod nárazníku se tento uchytí k ochranému plastu a lastu podběhů.....nic víc tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtoslav14 Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 ja nemam sice RS naraznik, ale sehnal jsem si pouzity tuningovy naraznik trosku podobny OI RS (je videt na profilove fotce). Neni ze strany zacvakavaci jako origo , ale ty zacvakavaci listy se odsroubuji a do tech der v blataku, co po nich zbydou se daji srouby. Ale i kdyz jsem se tam ten nárazník snažil opravdu dlouho a hodně narvat pořád mezi nim a blaťákem je větší mezera než bych si představoval . Předchozí majitel mi posílal fotky jak to vypadá na jeho autě a jemu to sedělo bez problému. Myslíte, že to taky bude tou délkou výztuhy , nebo jen tím že to neumím spasovat . mám F1 combi rv. 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 chtělo by to vyfotit, aby jsme ti mohli poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bebesek Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 O.k. zítra to nafotím a pošlu at se na to mužete podívat / já na bokách to chytím tam mám ty lišty to není problém , ale ten střed mi nejde nejak tam nic není jako u orig./ zitra to pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meldik Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Mám asi naprosto stupidní dotaz....koupil jsem nové mlhovky na RSo, koukal jsem, jak jsou přidělané.....to musím shodit nárazník, abych je vyměnil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 ne. sundej mřížky a povol šroubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meldik Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Co jsem pochopil, tak jsou 2 druhy kulatých mlhovek, ty jedny mají šrouby zepředu, ale ty moje zvrchu a k nim se nelce dostat....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 ani když sundáš mřížky?? pokud ne, tak ti nezbyde nic jinýho, než ho sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meldik Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Jasně, mřížky jsem měl venku, ale prostě se mi nechce věřít tomu, že to maj tak složitě udělany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Já jsem vždy sundaval nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 za lak počítej do 3 tkč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 Já to měl za 1700Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Dobrej, jak tato situace dopadla?? mám stejný problém, předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fru fru Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 (editace) Bobe - neser ten zadní ala RSák mi na sedanovi nesedí fru fru sedan byl totálně nej, škoda barvy a toho, že pořádně neležel na zemi Editováno: 14. Červen 2011, autor: fru fru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martˇas Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Zdravím, máte někdo na autě rs nárazníky ? jak přední tak zadní ? přemýšlím že si je koupím.. ale potřeboval bych poradit.. nekupoval jste je někdo od této firmy ? http://www.obautodily.cz/skoda_fabia_predni_naraznik_rs_original_na_lak-602033 http://www.obautodily.cz/skoda_fabia_kompletni_zadni_naraznik_rs_modry_orig-602001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 A co chceš napsat??Ty nárazníky jsou origo,tak jaký je problém?RS nárázníky jen zde na foru má hafo fábek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msmity Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 ahoj mam jen dotaz...sundal jsem predni naraznik a odpojil dva konektory od mlhovek a pak jeste vycvaknul jeden konektor( u prave mlhovky) kterej jsem pri nasledne montazi zpet zapomel vratit....muzete mi prosim rict na co jsem to zapomel? a jestli to nejak nevadi...chystam se ho pristi tyden opet sundavat a pak to tam nacvaknu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 čidlo teploměru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.