j0ska Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Při vypnutí motoru se ozve takové zadrnčení nebo zarezonování do ztracena. Dělá mi to už delší dobu, ale dřív to bylo jen po vypnutí motoru po dělší jízdě (20km a víc). Teď to je při každém vypnutí motoru. Zjistil jsem, že se ten zvuk ozývá od ventilového bloku. Přiložil jsem obrázek na kterém je vyznačený. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Tenhle hlavni modul je namisto dvou elektromagnetickych modulu ktere mely OI TDi a Fabie TDi tusim do roku 2004 Nebude tam nic jineho nez jeden nebo vice elektromagnetu ktery dle signálů z ř.j. motoru přepousti tlaky nebo podtlaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 A nevíš co by mohlo způsobovat to drnčení při vypnutí motoru? Bude vadný ten ventil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Asi bych to neresil dokud to neklekne... Pokud to bude stejny jako u OI tak pokud ten ventil klekne tak ti max spadne auto do nouzaku pri prekroceni plniciho tlaku turba. Ten ventil ovlada mimojine naklapeni lopatek VGT turba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Uvidím co se z toho vyvine. Auto jezdí normálně. Jen ten zvuk po vypnutí motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Blok ventilu magnetického 6Q0 906 625 E stojí asi 3400Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Blok ventilu magnetického 6Q0 906 625 E stojí asi 3400Kč. divil bych se kdyby ten ventil rezonoval,zkus ho na sucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Jak to myslis na sucho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 divil bych se kdyby ten ventil rezonoval,zkus ho na sucho rezonuje celý ten blok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Zkus ho odpojit od svorkovnice, nastartovat a chcipnout jestli to bude zase delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 a nespadne motor do nouzaku? nebo nenaskoci tam nejaka chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 na odzkouseni nastartovani na volnobeh ti tam naskoci max. emise do dilny ale mozna ze vubec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Radši to zkusím až po novém roce kdyby se něco nepovedlo. Budu přes svátky auto potřebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) aby ti driv nekleknul ten ventil... Nebo si pujc od nekoho jineho a prehod to... Vidis kdyby jsis prijel ke me pro ten pipak tak jsem ti mohl na zkousky pujcit muj elmag ventil Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: kemar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Když nekleknul tdo teď, tak počítám, že vydrží. Ventilů si můžu půjčit v okolí asi 5, ale v půlce ledna jde auto do servisu tak to směruju tam. Tady jsem se chtěl zeptat jestli už to někdo neřešil, abych věděl co mě čeká. není čas se stavit, ale rád bych tě poznal osobně třeba ještě něco vymyslím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 No na servis bych v tomhle moc nespolehal... ono to podle me stejne nikak nejsou schopni zmerit a max ti ho budou chtit vymenit... No vsak uvidis, ale jak jsem psal zatim bych to neresil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Já jim neřeknu o tom bloku a nechám je ať si na to přijdou sami. Uvidíme k čemu se dopracují. Třeba budou chtít vyměnit motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Jo a nauctujou ti to hlednani zavady cely den á 400/hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 V ten servis mám důvěru, takže to snad vyřeší rozumně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Takže servis nic nevyřešil. Tak jsem odmontoval ten konektor s hadičkami a nic extra špinavého tam nebylo. Stejně jsem tu uchošťourem vyčistil, ale bez výsledku. Asi někde zkusím sehnat ten blok a vyměnit ho, jestli by to pomohlo. Udělal jsem malé video s tím zaprděním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 (editace) Cece ... soms sa dobre pobavil na tom grgnuti a naslednom odprdnuti .... dobre to je . Autacik si pekne po namahavom vykone ulavi ...myslim , ze to je O.K. Editováno: 24. Srpen 2009, autor: Carlito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Mě to moc OK nepřijde. Dělá to vždy. I když je motor studený a nastartuju a vypnu motor, tak to udělá. Žádný namáhavý výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Tak jsem zjistil, že mi to dělá něco podobnýho, co se tady popisuje. Řešili jste to ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Zatím jsem to nevyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 A auto jezdí i s tímhle zvukovým doprovodem celý rok od založení tohohle vlákna v pohodě dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.