ITT Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 (editace) Ahoj, diagnostika mi ukazuje zavadu casti alarmu, snimac naklonu. Co s tim? 1 Fault Found:00323 - snimac naklonu vozidla (G384) 014 - defekt Editováno: 15. Prosinec 2014, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 to je k alarmu. Když aktivuješ zabezpečení a rozhoupeš auto, tak se stane co? Zkontroluj vedení, spíš ale ten snímač umřel a je nutné ho vyměnit (pokud tedy stojíš o jeho služby). Nachází se pod interiérovou lampičkou ve stropnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 16. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 (editace) Dik, takze to je v jednom bloku s "hlidanim vnitrniho prostoru" viz. foto? Kolik to stoji? Editováno: 16. Prosinec 2014, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Podle toho cisla 1Z...... to stoji 3000,- - 3500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 16. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 (editace) Kua nějak mi blbne ten prohlížeč, Ok, takže ode dneška bez čidla. Da se to nejak přes VAG deaktivovat? Editováno: 16. Prosinec 2014, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 nějak se deaktivovat dá. Zkus ale nejdřív vyčistit konektor, občas to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 17. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Dnes jsem to vyčistil, pro-contoxoval a nepomohlo, tak jsem ho deaktivoval v Byte10, Bit6. Čidlo mi přestalo fungovat po tom, jak jsem nechal otevřené okno řidiče a na "L" přední dveře mi trochu napršelo. Přestal mi fungovat spínač pravého okna, který stačilo vyčistit (už je ok) a čidlo polohy.Může to mít nějakou souvislost ? Vrátiť úpravy späť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 těžko říct, ale chyba toho čidla je relativně častá, takže bych v tom nějakou extra záhadu nehledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 19. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 nj, made in italy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagicX Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Dobrý večer, pánové taky s tím snímačem mám problém, nevíte kde se dá koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Podle toho PN co ma kolega na obrazku je to tohle http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j0951172-cidlo-ultrazvukove-alarmu-oe-18370.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagicX Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Díky za odpověď. A nezkoumali jste co se s tím stane, když to nefunguje? Čidla pro pohyb v prostoru fugují, ale čidlo náklonu ne. Je tak nějaká kapalina, která ztuhla?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.