Marousek Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 (editace) Zdravím chlapci. Včera jsem absolvoval delší projížďku (asi 300 km) v OIII kombi a nemůžu si pomoct, ale zadní sedačky mi nevyhovují. Jsou dost nízko ukotvené a mají krátký sedák. To že tam má člověk dost místa kolem sebe je fajn, ale co to pomůže když sedačky stojí za prd. Navíc mi přišlo, že boční okna jsou celkem malá a já si tam trochu připadal jak v tanku. Jaké máte zkušenosti s cestováním na zadních sedadlech, hlavně teda na delších vzdálenostech? Edit: Omlouvám se, omylem jsem to vložil do sekce o OII. Mohl by to někdo přesunout. Děkuji Editováno: 16. Prosinec 2014, autor: Marousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.