ferrari-láďa Vloženo 19. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 Zdravím všechny octávkáře, hledám radu, mám půl roku octavii 1,6 75kw combi 2004 a poslední tři týdny mi blbne řazení. Po ohřátí cca 20km jízdy začne být problém s vyřazováním 2. a 4. rychlosti. dokud je převodovka studená vše jde v pohodě a volně, ale jakmile se to ohřeje najednou při vyřazování těchto dvou rychlostí jakoby pruží, musím silně zabrat abych vyřadil , ale zařadit již jde volně cokoliv. Hlavně po městě je to hrozná jízda. Děkuju za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Neporadím, ale jestli máš najeto 150t a víc, vyměň olej v převodovce (ano, neuniklo mi, že dotaz je staršího data...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.