dj-rapid Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Zdravim pani, od vcera mi zacali blbnut svetla a to ze mam xenony a pri prepnuti packy na dialkove raz isli a potom nie a teraz je to uz v takom stadiou, ze mi stale svietia dialkove a nemozem ich nijak vypnut aj ked je packa v polohe stretávacích. Najpravdepodobnejsie bude problem v packe, no ja mam len otazku ci ste to uz niekto opravovali. Najjednoduchsie by bolo kupit packu a vymenit, no teraz pred vianocami by som to chcel radsej vyriesit bez kupi novej packy za 100 euri. SuperB 1, tempomat , 2,8 2002. Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) Já Ti napíšu, co určitě slyšet nechceš, vyměnil bych jedině celý díl, co vím, tak oprava je k ničemu... Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Tohle vychází něco málo přes 20E: http://www.rt-diag.cz/zbozi/show/110/tempomat_pro_vozidla_skoda_superb_i_01-08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Přesně to samé se mě stalo, dálková světla svítily pořád a nešla vypnout. Po rozdělání páčky jsem zjistil, že je spečená taková ta plastová pacička co odtláčí kontakt, tudíž byl kontakt pořád spojen, proto to furt svítilo. Nechtělo se mě to řešit a hlavně jsem na to neměl čas, tak jsem koupil novou páčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.