Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak Roman v tomto prispevku "http://forum.skodahome.cz/topic/123534-akumul%C3%A1tor/page-3" dal Vartu Silver Dynamic 12V 85Ah 800A" ma rozmery:

Výška: 175 mm

Dĺžka: 315 mm

Šírka: 175 mm

A ta "EXIDE Premium 90Ah, 12V, EA900" ma rozmery:

Výška: 190 mm

Dĺžka: 315 mm

Šírka: 175 mm

Takze by tam mala vojst, kedze pod kapotou ma Superb rezervu dost. Uchytenie je nezavizle od velkosti a podstavec ma take plastove zarazky, ktore urezes pri vacsej baterke...No a co sa tyka koberca, tak ten rozmerovo upravim. :kol-31:

Editováno: , autor: r_e_n_e
Vloženo

Skôr som myslel na dĺžku, lebo ja mám Vartu 77Ah Silver tá má 278 a je to len tak-tak. Výšku má 190 takže s tým problém mať nebudeš. No ja mám batériu v plastovom kryte. Inak potvrdené, chyba bola v  batérii požičal som si Exide Premium dávam jej zabrať a dobíja sa tak ako má.

Vloženo

Takze baterka je dnu. Ja mam koberec, cize mi tam vojde.

Rezat plastovy box by som sa asi neodvazil. To radsej potom bez. :)

Na spodku boli take vystupky pre mensie baterky, tak som ich odcvakol, aby tam vosla ta dlhsia.

Vysledok je ok!

Prikladam foto pred a po.

post-87802-0-00391000-1421578662_thumb.j

post-87802-0-99315800-1421578662_thumb.j

• o 6 měsíců později...
Vloženo (editace)

Pod baterkou mas drziak. Kedze povodna baterka je kratsia, tak tie vystupky, ktore su pre kratsiu baterku odcvaknes. Ono je to presne tak robene, aby si v pripade vacsej baterky ich mohol odstranit. Tym padom ti potom baterka presne zapadne do drziaka. No a prichytis ju ako tu predtym...zboku je plech so srobom.

Editováno: , autor: r_e_n_e
Vloženo (editace)

Už jsem to prohlídnul. Je tam asi 6 takových trojúhelníkových výstupků, které se musí odřezat nebo ulomit. Zatím jsem to nedělal, ale baterka by měla vlézt. Akorát nevím co s tím ochranným obalem. Ten na 315 mm baterku nevleze určitě. To už jsem zkoušel. Možná prodávají i větší...

Editováno: , autor: trudic

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...