Publikováno Leden 8, 201510 r ahoj lidi, kdyz projdu 2D konfigurator skody a chci udelat tisk tak to hlasi neplatny format PDF souboru. Normalne mi pdf acrobat reader otvira. Tento nikoliv, ani na jinem PC doma mi to nejde ani v telefonu, jen kdyz ho nakopiruji na dropbox, tak odtud ho spustim. Co s tim ? dela vam to taky ?
Leden 14, 201510 r Autor Tak skoda mi odepsala ze nezjistili problem ze vse je OK, ze si mam aktualizovat Acrobat, ten mam v posledni verzi. Dnes jsem 2D konfigurator zkousel a nic, vystup do tiskove verze nefunguje, tedy, ten soubor nejde otevrit. Tak ja nevim co v te skode pouzivaji za akrobat.
Leden 14, 201510 r Tak skoda mi odepsala ze nezjistili problem ze vse je OK, ze si mam aktualizovat Acrobat, ten mam v posledni verzi. Dnes jsem 2D konfigurator zkousel a nic, vystup do tiskove verze nefunguje, tedy, ten soubor nejde otevrit. Tak ja nevim co v te skode pouzivaji za akrobat. Stále nefunkční - i s novým Acrobatem.
Leden 14, 201510 r Autor Sven01 - no kdyz zamestnavatel trva na tom, aby si mu predlozil vystup z 2D konfiguratoru a ono to nejde, tak mi to starost dela.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.