Lala Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Asi před půl rokem mi začal blbnout centrál (origo škoda a vystřelovací klíče) a to tím způsobem, že mi přestal vyskakovat čudlík řidiče přes dalkač a po nějaké době mi přestal reagovat i dalkač a když odemykám klíčem tak mi vyskočí všechny čudlíky jen řidičův musím mechanický vytlačit!?! Tak jsem byl v servise a řekli mi že to může být zámkem a nebo něco jinéhé třeba nějaký drátek! Už jsem to s nima jednou řešil a to mi řekli že mám špatně zapojené rádio a tak to přes vag zrušili chybu a měsíc to fungovalo a tak jsem se rozhodl nechat přepoji rádio a už to nepomohlo a centrál nejde?? Nemáte někdo s tím zkušenosti?? Nebo nemůžete mi někdo zjistit jaký zámek tam přijde (prý jsou různé dle čísla karoserie??) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Zámků ve dveřích řidiče na fabii jsou jen 2 druhy, jeden bez centrálu a druhý s centrálem, který umí i DO...stojí ve škodovce kolem 3500,- (ten s centrálem).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 OloZX6R Jo to je super aspoň si mi trochu pomohl!! Mi totoiž řekli že jich je hodně těch zámku!! A náhodou výměna tohoto zámku je obtížná?? A může být ten problém v tom zámku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Podle toho, co píšeš, by chyba mohla být v zámku. Výměna je docela v pohodě, vyndáš výplň dveří. stahovačku, povolíš pár šroubků a zámek je venku, někde to tu bude popsaný přesně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Jo dííky za odpověď zkusím pohledat jestli to tady někde najdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 No tak kluci neříkejte, že nikdo nemáte s něčím podobným zkušenosti??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Zdravím všechny, mám F1 a koupil jsem ji s DO. Podle toho co jsem koukal, je to DO pro O1. Fábku mám od února a zatím vše fungovalo ok, ale teď se začaly projevovat problémy. Často se stává, že když chci auto odemknout, nebo zamknout, musím tlačítko držet delší dobu, třeba 2 - 3 vteřiny, než se odemkne/zamkne. Autem jezdím každý den a baterie jsou v ovladači nové. Včera jsem auto nechal stát celý den (víe než 24h). Když jsem k němu dnes přišel, nešlo odemnkout pomocí DO. Připadne mi to, jako kdyby si auto nepamatovalo kód z DO. Má někdo nějakou radu ? dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 odchází DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Zkoušel jsem ještě vzít druhý ovladač, který k DO mám, bohužel stejný problém - takže jednotka? Dá se nějak "opravit" ? Přehrát SW či tak něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Vážně nikdo neví? Dálkový ovladač je ok, měnil jsem jej za druhý, který mám od centrálu - mám tenhle pro upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Je to jakýsi neorigo.. jsou dvě možnosti, buď máš v autě origo centrál a je tam jenom dodělaný dálkový modul, který pošle signál pro odemčení/zamčení a nebo máš celý centrál dodělávaný. Co to máš za výbavu auta? pokud by byl celý dodělávaný, může být problém v nízkém napětí baterie, pokud jenom jednotka, tak může být problém třeba v anténě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Podle toho co jsem koukal na internetu, tak tohle DO se dávalo do Octávií I. Jinak mám Confort výbavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 To je jedno kam se dá, je to univerzál montovaný dodatečně... v komfortu bys měl mít origo centrál, takže tohle je jenom jednotka co dává signál do komfortky... takže dost možná ti odchází řj toho centrálu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.