Leden 29, 201510 r Autor ty chtěl jsem se tam registrovat a nejak mi to neslo jinak na roomster sraz urco rad dorazim :-)
Leden 29, 201510 r loni jsem sice nebyl, ale letos doufám že to klapne, takže rád uvidím tvé změny naživo
Leden 30, 201510 r Kluci , ze tao hodim tak off topic , jaky sraz a kde ? Nejake blizsi info bych prosil
Leden 30, 201510 r řeč je o každoročním celorepublikovém srazu roomsteráků ... teď poslední tři roky to bylo vždy v lokaci ŠA závodu, takže MB, Kvasiny (na obou jsem byl) a teď naposled Vrchlabí (tam jsem bohužel nebyl) ... no a poslední dva srazy byly více denní, tedy přes víkend
Leden 30, 201510 r No cumim jak stale makas Jen mala otazka nemas strach ze ta barva se nebude pozdeji loupat ? Jozzi a ty mas roomstra ze chces jet na sraz roomstru ?
Leden 30, 201510 r No zatim modreho miami objednaneho tak pak pojedeme spolu na sraz aby jsme ty roomstry mohli okouknout bo tenhle roomster tam bude vyjimka a hlavne bude na co koukat. Ano srazy jsou vzdy zacatkem zari.
Leden 30, 201510 r A nejaky na podzim se nehysta ? Kdyztak do zprav možná malá foto ochutnávka na kterých jsem byl: Bolka http://roomsterclub-members.rajce.idnes.cz/4.oficialni_sraz_RoomsterClub_29.9.2012_Mlada_Boleslav_-_Malta/ a dvoudenní Kostelec nad Orlicí, alias Kvasiny http://roomsterclub-members.rajce.idnes.cz/5.oficialni_sraz_RoomsterClub_6.9._-_8.9.2013_Kostelec_nad_Orlici_-_Malta/
Únor 1, 201510 r Autor jestli myslis barvu ze svetel tak uz mi to na par autech jezdilo a nikdy se to neloupalo tak doufam ze ani ne tady :-)
Únor 9, 201510 r Autor Tak zase nějaké ty novinky. Konečně jsme nalepily ochranné listy a konečně se mi to zase líbí ta velká plocha dveří byla hrozná. no a pomalu se nakupují nové díly aby mohl přijít nový podvozek na místo a když už tak vše komplet nové.
Únor 11, 201510 r Autor Tak dnes objednáno stavítko :-) Byla to trosku alchimie ale jeden obchod se k tomu postavil velice dobře a postavil mi podvozek na zakázku dle mejch představ :-) v Patek by mel přijít tak možná příští týden na auto když bude volná dílna :-) Jsem zvědav jak to bude fungovat :-) snad jsme to posladaly dobře a nebude to vzadu vysoky
Únor 11, 201510 r Jo priplacly bude urcite pekny. Jinak ty listy no na tech fotkach to ani nejde moc poznat. Prave taky uz delsi dobu uvazuji to dat do laku ale ta obava z toho ze to pak bude vypadat jako by tam nic nebylo me prave neco rika at to necham cerne bo fakt ta plocha je velka a je treba to trochu oddelit.
Únor 11, 201510 r Autor tak listy na foto opravdu moc videt nejsou ale na zivo super a opravdu to v laku vypada lepe nedokazal jsem si to predstavit a tak jsem listy na jedný strane vzal a prelepil cervenou paskou. v tu chvily bylo rozhodnuto.na zivo je to videt dost a zaroven to jakoby spliva s autem :-)
Únor 12, 201510 r Je to hodne lepsi ja mel tu vyhodu ze uz jsem jednu fabii z listama v barve videl a musim rict ze je to nebe a dudy
Únor 13, 201510 r Autor jn dnes je patek a kolikatyho ???joooo 13tyho!!!!tak proto asi neprisel podvozek a když jsem zavolal na firmu tak mi pan řekl ze si ho šoupl po postaveni pod stul a tam leží do ted :-) aspoň se omluvil a dal nějakou slevu :-) njn tak snad v pondelí Upraveno Únor 13, 201510 r od sekyji
Únor 15, 201510 r Autor No jelikoz na roomstra podvozek neni tak mi seskladali podvozeek tak aby mi to na roomsteru fungovalo ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.