Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

ty chtěl jsem se tam registrovat a nejak mi to neslo jinak na roomster sraz urco rad dorazim :-)

loni jsem sice nebyl, ale letos doufám že to klapne, takže rád uvidím tvé změny naživo :kol-47:

Taky se těším, až uvidím všechny ty úpravy a vylepšení na živo, na srazu Roomíků :)

• Autor

Díky doufám ze se uvidím na srazu s co nejvíce lidma :-)

apropo, nemáte někdo info od Kaniho, kde to letos bude?

Kluci , ze tao hodim tak off topic , jaky sraz a kde ? Nejake blizsi info bych prosil :)

řeč je o každoročním celorepublikovém srazu roomsteráků ... teď poslední tři roky to bylo vždy v lokaci ŠA závodu, takže MB, Kvasiny (na obou jsem byl) a teď naposled Vrchlabí (tam jsem bohužel nebyl) ... no a poslední dva srazy byly více denní, tedy přes víkend

A nejaky na podzim se nehysta ? Kdyztak do zprav :)

No cumim jak stale makas :kol-47:  Jen mala otazka nemas strach ze ta barva se nebude pozdeji loupat ?

Jozzi a ty mas roomstra ze chces jet na sraz roomstru ?

Jiste ze mam :)

No zatim modreho miami objednaneho tak pak pojedeme spolu na sraz aby jsme ty roomstry mohli okouknout :D bo tenhle roomster tam bude vyjimka a hlavne bude na co koukat. Ano srazy jsou vzdy zacatkem zari.

• Autor

jestli myslis barvu ze svetel tak uz mi to na par autech jezdilo a nikdy se to neloupalo tak doufam ze ani ne tady :-)

• Autor

Tak zase nějaké ty novinky.

Konečně jsme nalepily ochranné listy a konečně se mi to zase líbí ta velká plocha dveří byla hrozná.

no a pomalu se nakupují nové díly aby mohl přijít nový podvozek na místo a když už tak vše komplet nové.

post-72115-0-02537800-1423465948_thumb.j

post-72115-0-30470700-1423465985_thumb.j

post-72115-0-05887200-1423466024_thumb.j

post-72115-0-70721100-1423466030_thumb.j

• Autor

Tak dnes objednáno stavítko :-)

Byla to trosku alchimie ale jeden obchod se k tomu postavil velice dobře a postavil mi podvozek na zakázku dle mejch představ :-)

v Patek by mel přijít tak možná příští týden na auto když bude volná dílna :-)

Jsem zvědav jak to bude fungovat :-)

snad jsme to posladaly dobře a nebude to vzadu vysoky

Jo priplacly bude urcite pekny. Jinak ty listy no na tech fotkach to ani nejde moc poznat. Prave taky uz delsi dobu uvazuji to dat do laku ale ta obava z toho ze to pak bude vypadat jako by tam nic nebylo me prave neco rika at to necham cerne bo fakt ta plocha je velka a je treba to trochu oddelit.

Lišty v laku jsou na živo hezčí jak černé a nebo žádné. Ideální kompromis

• Autor

tak listy na foto opravdu moc videt nejsou ale na zivo super a opravdu to v laku vypada lepe nedokazal jsem si to predstavit a tak jsem listy na jedný strane vzal a prelepil cervenou paskou. v tu chvily bylo rozhodnuto.na zivo je to videt dost a zaroven to jakoby spliva s autem :-)

Je to hodne lepsi :) ja mel tu vyhodu ze uz jsem jednu fabii z listama v barve videl a musim rict ze je to nebe a dudy :)

• Autor

jn dnes je patek a kolikatyho ???joooo 13tyho!!!!tak proto asi neprisel podvozek a když jsem zavolal na firmu tak mi pan řekl ze si ho šoupl po postaveni pod stul a tam leží do ted :-) aspoň se omluvil a dal nějakou slevu :-) njn tak snad v pondelí

Upraveno od sekyji

A akej značky bude podvozok ?

• Autor

postaveny od ta technix

Oni ti ho urobia na mieru ? A cenovka ?

Spíš seskládají na míru, když se člověk podívá na ty ceny. 

• Autor

No jelikoz na roomstra podvozek neni tak mi seskladali podvozeek tak aby mi to na roomsteru fungovalo ;-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.