Květen 27, 201510 r Autor Tak prisly další dva díly skládačky a to prej nejaká koncovka a taky nejakej ten přídavnej budík :-)
Květen 27, 201510 r Autor Jasan zatím jo :-) já se ho vlastně zbavit ani moc nechci, ale dokud mam teď nabídku která se neodmítá, proste jsem ho tam pověsit musel :-)
Červen 2, 201510 r Autor Dneska dorazí další díl do tý mojí skládačky :-) když to dobře pujde hned odpoledne ji nahodim :-) Jinak uz nam funguje corner venku takze uz zbývá jen ho zabudovat do auta :-)
Červen 4, 201510 r Pekne a ty zarovky mam taky a dost me stve ze jdou videt ale jen v prednich. Vzadu je to v pohode. Ale alespon to neni oranzove jak pest na oko
Červen 10, 201510 r Autor Takze dnes objednáno nejaké to příslusenství k rumíkovy a taky ochraná hrana nárazníku. Dnes pokud bude odpo hezky tak nainstaluji koncovku výfuku konečne :-) PS: Rumík asi zůstává a pokud ano chtěl bych se casem posunout k výkonu okolo 180-200 koní uvidíme jak budou finance . Upraveno Červen 10, 201510 r od sekyji
Červen 10, 201510 r Autor Nabídku jsem neodmítl ale chybí mi na ní 120000 a když nikdo nekoupil rooma, tak hold room zustane, abych ho prodal za 100000 to se mi fakt nechce to si ho raci necham
Červen 11, 201510 r Autor Tak koncovka na míste :-) myslím ze super ještě příští týden nalepíme nákladovou hranu kufru a bude to :-) PS: a foto par doplnků od skodovky :-)
Červen 11, 201510 r Jo ta koncovka tomu da šmrnc Destnik taky vlastnim ale jeste jsem ho nemusel pouzit
Červen 11, 201510 r Autor no vůbec se mi nechtělo do toho rezání do nárazníku furt jsem tam chodil mlel tlamou az se kamarad nastval ze jsem posera a vzal flexu kterou jsem mel pripravený na koncovky a prožízl mi kus narazníku kde mel byt otvor v nárazníku.Tak pak už jsem si řekl ze musim a povedlo se :-)
Červen 12, 201510 r Autor JJ i s difuzorem to bylo v poho akorát nemam okolo to oplastování pac do difuzoru se nedává :-) ale vypadá to na zivo skvele :-)
Červen 16, 201510 r Autor Já nespím makam jak das, nalepena nákladová hrana a uz se po nocích maká na nerezovým vedením k FMIC , to by mělo dnes přijít teším se jak malej kluk do pátku bych chtěl mít nainstalováno :-) Upraveno Červen 16, 201510 r od sekyji
Červen 16, 201510 r Autor mno nic další díly skládačky :-) taky mi to mohlo přijít az zítra aspoň bych se jeden den v týdnu vyspal :-) mno nic jdu makat :-D
Červen 22, 201510 r Autor táák asi je cas vám ukazát co jsem zase porobil :-) Tákže zacal jsem tím ze jsem z roomstera ve středu večer schodil předek a začal rozměřovat fmic. když bylo fmic namereno musel jsem rozměřit nerezové kolena a trubky . Poté ve čtvrtek ráno jsem natahal nové podtlakové hadičky samco ( ano vím blbá barva ale zelený prostě nemely byly jen modré) Ve čtvrtek odpoledne za kamarádem a uz se varilo :-) Po doverení v 7 vecer jsem sjel k autu a vse vyzkoušel ani jsem neveril jak to paslo :-) No a v pátek uzu jen kompletace. No a zde par foto z přestavby :-) Upraveno Červen 22, 201510 r od sekyji
Červen 22, 201510 r Autor Jo pekný to je i to jak je to přiznaný a zároveň nepostizitelný jelikož to je pod nárazníkem :-) PS : Vsima si toho i PČR :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.