sekyji Vloženo 27. Květen 2015 Autor Vloženo 27. Květen 2015 Tak prisly další dva díly skládačky a to prej nejaká koncovka a taky nejakej ten přídavnej budík :-) Citovat
sekyji Vloženo 27. Květen 2015 Autor Vloženo 27. Květen 2015 Jasan zatím jo :-) já se ho vlastně zbavit ani moc nechci, ale dokud mam teď nabídku která se neodmítá, proste jsem ho tam pověsit musel :-) Citovat
sekyji Vloženo 2. Červen 2015 Autor Vloženo 2. Červen 2015 Dneska dorazí další díl do tý mojí skládačky :-) když to dobře pujde hned odpoledne ji nahodim :-) Jinak uz nam funguje corner venku takze uz zbývá jen ho zabudovat do auta :-) Citovat
sekyji Vloženo 4. Červen 2015 Autor Vloženo 4. Červen 2015 Maska na místě , ješte jsem koupil diademový blinkry. Tady par foto :-) 5 Citovat
ASPIRE Vloženo 4. Červen 2015 Vloženo 4. Červen 2015 Pekne a ty zarovky mam taky a dost me stve ze jdou videt ale jen v prednich. Vzadu je to v pohode. Ale alespon to neni oranzove jak pest na oko Citovat
sekyji Vloženo 5. Červen 2015 Autor Vloženo 5. Červen 2015 Me se to líbí ze jsou videt a jak říkáš lepší jak mít oranžové Citovat
wirer Vloženo 5. Červen 2015 Vloženo 5. Červen 2015 Preto som menil za Diadem Chrome (pochromovane). Aby to nebilo -- Z mobilu Citovat
sekyji Vloženo 5. Červen 2015 Autor Vloženo 5. Červen 2015 Me se to naopak líbí ze je videt to modrochromový :-) Citovat
sekyji Vloženo 10. Červen 2015 Autor Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Takze dnes objednáno nejaké to příslusenství k rumíkovy a taky ochraná hrana nárazníku. Dnes pokud bude odpo hezky tak nainstaluji koncovku výfuku konečne :-) PS: Rumík asi zůstává a pokud ano chtěl bych se casem posunout k výkonu okolo 180-200 koní uvidíme jak budou finance . Editováno: 10. Červen 2015, autor: sekyji Citovat
Voice Vloženo 10. Červen 2015 Vloženo 10. Červen 2015 tak tys odmítl nabídku co se neodmítá? tak to asi zas tak dobrá nebyla. Citovat
sekyji Vloženo 10. Červen 2015 Autor Vloženo 10. Červen 2015 Nabídku jsem neodmítl ale chybí mi na ní 120000 a když nikdo nekoupil rooma, tak hold room zustane, abych ho prodal za 100000 to se mi fakt nechce to si ho raci necham Citovat
sekyji Vloženo 11. Červen 2015 Autor Vloženo 11. Červen 2015 Tak koncovka na míste :-) myslím ze super ještě příští týden nalepíme nákladovou hranu kufru a bude to :-) PS: a foto par doplnků od skodovky :-) 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 11. Červen 2015 Vloženo 11. Červen 2015 Jo ta koncovka tomu da šmrnc Destnik taky vlastnim ale jeste jsem ho nemusel pouzit Citovat
sekyji Vloženo 11. Červen 2015 Autor Vloženo 11. Červen 2015 no vůbec se mi nechtělo do toho rezání do nárazníku furt jsem tam chodil mlel tlamou az se kamarad nastval ze jsem posera a vzal flexu kterou jsem mel pripravený na koncovky a prožízl mi kus narazníku kde mel byt otvor v nárazníku.Tak pak už jsem si řekl ze musim a povedlo se :-) Citovat
Malta Vloženo 11. Červen 2015 Vloženo 11. Červen 2015 jj, též jsem to absolvoval, akorát bez difuzoru, v tom jsem to měl jednodušší Citovat
sekyji Vloženo 12. Červen 2015 Autor Vloženo 12. Červen 2015 JJ i s difuzorem to bylo v poho akorát nemam okolo to oplastování pac do difuzoru se nedává :-) ale vypadá to na zivo skvele :-) Citovat
sekyji Vloženo 16. Červen 2015 Autor Vloženo 16. Červen 2015 (editace) Já nespím makam jak das, nalepena nákladová hrana a uz se po nocích maká na nerezovým vedením k FMIC , to by mělo dnes přijít teším se jak malej kluk do pátku bych chtěl mít nainstalováno :-) Editováno: 16. Červen 2015, autor: sekyji 1 Citovat
sekyji Vloženo 16. Červen 2015 Autor Vloženo 16. Červen 2015 mno nic další díly skládačky :-) taky mi to mohlo přijít az zítra aspoň bych se jeden den v týdnu vyspal :-) mno nic jdu makat :-D Citovat
sekyji Vloženo 22. Červen 2015 Autor Vloženo 22. Červen 2015 (editace) táák asi je cas vám ukazát co jsem zase porobil :-) Tákže zacal jsem tím ze jsem z roomstera ve středu večer schodil předek a začal rozměřovat fmic. když bylo fmic namereno musel jsem rozměřit nerezové kolena a trubky . Poté ve čtvrtek ráno jsem natahal nové podtlakové hadičky samco ( ano vím blbá barva ale zelený prostě nemely byly jen modré) Ve čtvrtek odpoledne za kamarádem a uz se varilo :-) Po doverení v 7 vecer jsem sjel k autu a vse vyzkoušel ani jsem neveril jak to paslo :-) No a v pátek uzu jen kompletace. No a zde par foto z přestavby :-) Editováno: 22. Červen 2015, autor: sekyji 3 Citovat
sekyji Vloženo 22. Červen 2015 Autor Vloženo 22. Červen 2015 Dík moc snažím se ted by mel přijít na radu budík tlaku turba :-) Citovat
sekyji Vloženo 22. Červen 2015 Autor Vloženo 22. Červen 2015 Jo pekný to je i to jak je to přiznaný a zároveň nepostizitelný jelikož to je pod nárazníkem :-) PS : Vsima si toho i PČR :-D Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.