Galvi Vloženo 13. leden 2015 Vloženo 13. leden 2015 Klobouk dolů chlape, auto je k nepoznání od původního stavu Citovat
Malta Vloženo 13. leden 2015 Vloženo 13. leden 2015 moooc pěkná práce, též se mi líbí přední nárazník Citovat
Losky83 Vloženo 13. leden 2015 Vloženo 13. leden 2015 Budu hnidopich:) Nějak divně ti tam sedí přední RZ:) Jinak začíná to vypadat jako auto a určitě to bude krasavec a držím palce. Jinak Roomster v takovém stavu musel být tak max za kilo, ne? Dost mě překvapila ta koroze, to bych upřímně teda nečekal. Budu nadále sledovat co a jak Citovat
sekyji Vloženo 13. leden 2015 Autor Vloženo 13. leden 2015 (editace) Cena byla Ještě něco pod kilo a najeto to mělo malo přes třista , jinak o udrzbu auta bylo starano peclive akorát karoserii nikdo neresil.Mam všechny faktury ze skodovky Editováno: 13. leden 2015, autor: sekyji Citovat
ASPIRE Vloženo 13. leden 2015 Vloženo 13. leden 2015 No luxusni prace tak sleduji ze toto tema jeste bude zit a bude co sledovat. Citovat
sekyji Vloženo 13. leden 2015 Autor Vloženo 13. leden 2015 Tak ted jsem prisel domu a tak snad jen kratce k interieru Interier mam sedo cerný a jsem za to rad docela se mi to libi a je to hezci nez cerný. v interieru se nachazí original radio beat nic moc ale lepsí jak ticho . v interieru se vymenila radicka ta stara byla jiz lehce osoupana. no a ted to hlavní. Jelikoz jsem jiz jezdil v sedackach Recaro a jsou mi i kdyz jsem prostorove výrazný pohodlné nemohl jsem odolat. nastestí jsem sehnal super sedačky recaro , a taky stare sedacky z fabie abych mel vejskove stavitelne a pojezdy original. no a tak nezbylo nez zajet na dilnu a pustit se do toho. nejdrčive se rozebrali stare sedacky z fabie aby mi zbyl jen plechový spodek. z toho jsem pak odvrtal plech na kterem je normaln molitan a pak to vse zaclo . merit zkouset varit brousit az se vse nakonec povedlo. zatim jen par foto v prubehu tydne budou lepsí. 2 Citovat
wirer Vloženo 13. leden 2015 Vloženo 13. leden 2015 Tymi sedackami si to asi zaklincoval. Ci mas este nieco z tohto projektu, cim nas prekvapis? -- Z mobilu Citovat
sekyji Vloženo 14. leden 2015 Autor Vloženo 14. leden 2015 Nevím co je zaklincoval ale urco se ještě něco dit bude planu hodne ale porebuju k tomu teplo samozdrejme Citovat
momogt Vloženo 14. leden 2015 Vloženo 14. leden 2015 To auto vyzera skvele uprava naraznika musela byt pracna ale pekna robotka tak drzim palce pri upravach a kolesa budu ake ? Myslim typ Citovat
sekyji Vloženo 14. leden 2015 Autor Vloženo 14. leden 2015 (editace) Kolesa budou 17ky kentaur , pneu 205/40 Dunlop sp sport max, akoraz premyslím zda je nedat do bílé barvy Editováno: 14. leden 2015, autor: sekyji Citovat
momogt Vloženo 14. leden 2015 Vloženo 14. leden 2015 O skvele presne tie pojdu na fabiu toto leto kupil som ich pred silvestrom.. Na kentauroch roomsterbude pecka Citovat
sekyji Vloženo 14. leden 2015 Autor Vloženo 14. leden 2015 (editace) JJ az bude snizenej a nalakovanej podvozek, brzdy atd. bude to vypadat dobře. ps: kdyby mel někdo jednoho kentaura na víc vzal bych ho jedno mam osklivě skrable. Editováno: 14. leden 2015, autor: sekyji Citovat
Malta Vloženo 14. leden 2015 Vloženo 14. leden 2015 tež jsem kupoval hliníky z druhé ruky a jeden byl hluboko dorýhaný, manik prý na netu že to půjde rozleštit ...ani bohovy, nakonec jsem to překytoval zabrousil, stříknul stříbrným sprejem z Globusu (odstín naprosto totožný) a na závěr bezbarvým lakem ... a jak nový Citovat
Voice Vloženo 14. leden 2015 Vloženo 14. leden 2015 Kentaury do bíle schvaluji, ale ještě raději bych tam viděl bílé Gigara když už je to ten RS style. 1 Citovat
Malta Vloženo 14. leden 2015 Vloženo 14. leden 2015 ... jsem to našel, sice jen foceno mobilem, ale před a po Citovat
Losky83 Vloženo 14. leden 2015 Vloženo 14. leden 2015 Ještě dát černý interiér a bude to moc pěkný Citovat
sekyji Vloženo 14. leden 2015 Autor Vloženo 14. leden 2015 tak cernej interier asi nebude ale mam jednu myslenku co s tou sedou ale to budu resit az casem ted se mi to libi az na volant ten budu muset poresit . kolo kdyztak take opravim ale jeste casu dost zkusim poschanet jedno samostatne jinak ted se asi dame do trosku nasviceni interieru 1 Citovat
LUKY-007 Vloženo 14. leden 2015 Vloženo 14. leden 2015 pekna praca !!! len trochu doladit uchytenie spz na predku, co sa tyka interieru tak minimalne dverove tapece by som dal cierne, pohral by som sa aj so stlpikmi(cierny plastidip alebo kozenka) a stropnicou do cierna (potiahnut latkou) no a co sa tyka palubovky tak by som konzolu radia dal 2din a spolu so stredovym tunelom vymemil za cierny Citovat
sekyji Vloženo 15. leden 2015 Autor Vloženo 15. leden 2015 Ja bych si predstavoval to ze vse co je sedy pujde do barvy auta :-) cerveny:-) ale to az casem Citovat
Losky83 Vloženo 15. leden 2015 Vloženo 15. leden 2015 (editace) Já bych ten interiér dal jen černý, případně nějaké ofuky do červena, něco decentního. K tomu bych hodil bílá 17" kola nebo jako ty na fotce, černá světla, černou masku, černou střechu, štelovák, zadní difusor, koncovku výfuku, fólie, zatmavit zadní světla a nazdar:) Recara jsou pěkný, ale nějak už koukám na bezpečnost a raději bych dal sedačky ze sport verze a nechal přečalounit. Každopádně pokračuješ moc pěkně... Editováno: 15. leden 2015, autor: Losky83 Citovat
sekyji Vloženo 16. leden 2015 Autor Vloženo 16. leden 2015 (editace) Taky koukám na bezpečnost a myslím ze na tech recarech nic nebezpecnyho nejni. JInak jiz bylo auto osvetleno par ledkama takze prední parkovacky led vnitřní svetýlko led, osvetlení spz tež led. Ještě me ceká kufr a pak par dalších mist jako jsou zadní sedačky a tak :-) PS: Ukaz mi kolik stelováků se na to vyrábí?????v rozumný cennový relaci???? pujde na pevnej 40/40 + sport tlumiče Editováno: 16. leden 2015, autor: sekyji Citovat
Losky83 Vloženo 16. leden 2015 Vloženo 16. leden 2015 Nemůžeš ale říct, že nejsou [emoji2] Peníze, to už je jiná stránka [emoji6] Myslel jsem to, že nemají pytle, jinak bezpečný budou určitě Citovat
sekyji Vloženo 16. leden 2015 Autor Vloženo 16. leden 2015 Pytle nemaji to mas pravdu ale jinak dle me lepsí nez obyc bez pytlů. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.