Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jasně, spíš nevím jestli směr náústku pro hadičku nebude vadit, protože u AZQ je EGR blízko bloku motoru (proto náústek směřuje dopředu k směrem k chladiči) a myslím že náústek pro 1,4 EGR jde zrovna směrem k bloku ... ale možná se mýlím

Vloženo

Jj mas recht naustek je smerem s konektorem juknu tam na to a pokusim se to vyresit tak aby to bylo dobre , pac ty nekrestansky penize za egr jse mi dat nechce 

Vloženo

Jj me ted prave auto cuka a tak nevim zda to neni tim , diagnoza pise egr tak bych chtel zkusit to , k tomu vymenim svicky , a pak budu zkouset civky , koupil jsem jednu na vic a budu zkouset jeste jsem se docetl ze za cukani obcas muze cidlo teploty vody tak jsem objednal i to :-) jinak mi hatapka na obic toulani se po meste a vozeni dilu staci :-) 

Vloženo

v jakém režimu otáček to cukání je? Můj první EGR ten origo, způsoboval zpočátku mírné cukání v rozmezí 2100-2400 otáček, později se to zhoršovalo na brutální cukání v rozmezí 2100-2900, takže než jsem jel na výměnu, musel jsem jet stylem buď plný kotel, nebo odstavený plyn a brzda a pokud možno udržovat otáčky nad 3tisíce ... což na přeplněné státovce byla hrozná jízda

Vloženo

Cuka mi to nekde okolo 2100-2200 otacek a kdyz prislapnu normalne to jede , cim je motor teplejsi tim je to znatelnejsi , proste tam ted jebnu ten egr , svicky , palivovej filtr , aditiva a uvidime co to udela , u nak spotreba po meste kdyz to fakt nesetrim nekde 7 litru coz je fajn si myslim : ) 

Vloženo

Naraznik dodelan otvor pro tazne a vcera namontovan dnes se dotahnou kabely pro treti brzdove svetlo ktere praktik nema , ten muj jiz bude mit a vymeni se vrata :-) 

IMG_20170118_184111.jpg

IMG_20170118_202141.jpg

IMG_20170118_202153.jpg

Vloženo (editace)

Pak bude po vzhledove strance hotovo z 95%  a budeme dodelavat nejaky ty blbosti jako je central , parkovaci senzory , nejake to osvetleni vzadu :-)no a pak se pustime do nakladoveho prostoru , jeste bych teda chtel pruziny a nejake kola , a kdyz sezenu za dobre vzal bych lampy facelift :-)

Editováno: , autor: sekyji
Vloženo

Za dara to urco nebylo ,a vis jak ja proste nebudu jezdit s cernyma naraznikama atd ....neco k zivotu potrebuju , jinak jak rikam zsdny velky zmeny uz u praktika necekejte :-)koupil jsem to abych nehuntoval roomstera :-) jak v nem furt vozim sady kol tak mi sel zadek hrozne do prdele , folie skrabla plastiky skrable atd. Praktik na tohle bude idealni :-) no a tak se vzali veci co byly v garáži a nastrilely se na praktika no . Chci jezdit proste s aspon trochu hezkym autem :-) jinak uz mam i vrata na miste . PS: voice jukni co stoji jen motor htp a pochopis ze to nikdy nebude zadarmo , pak jukni co stoji praktiky pod 20 nesezenes :-) 

IMG_20170119_222216.jpg

Vloženo

Z mého to bylo myšleno tak, že bych do toho neinvestoval nic navíc a ani tě nepodporoval v tom, aby si do toho cpal peníze.
Je to starý auto a pokud máš díly zadarmo, třeba proč ne, ale myslel jsem, že do toho sypeš peníze. Podle mě by to nemělo moc smysl.

Vloženo

Samo ze jsem 90% veci mel doma , jako pedaly loketku, sedacky, diody, samo ze svetlo jsem koupil z vrakace , naraznik zadni a vrata taky kdyz jsem si spocetl co stoji kit atd nestalo mi to za to a vyplatilo se mi sehnat jine , jinak predni naraznik jsem proste mit musel maska se mi ta druha valela doma spousta prace ,a bylo to , carbon byl tez doma , a cepy atd jsem koupil za par kc 

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Takze hlavne asi odpoved pro maltu , egry jsou stejny az na vyvod hadicky ,ale normalne to tam vleze misto na hadicku tam je jen je nebezpecne blizko ty trubicky od egru takze pro jistotu jsem predelal spodek ty hadicky , prodlouzil ji a uz to funguje , za druhe jsem zjistil ze mam praskle svody ,takze ty se pbrousily a zavarily, pri sundavani egru jsem utrhl jeden steft byla tam prirezla ta matka jak bejk , takze nezbylo nez sundat z bloku i s tim domeckem stefty vytocit a ted jsou tam normalni srouby , prcacka to byla fest jsem rad ze to mam za sebou , bohuzel mam malo casu a tak to jde pomalu ale uz nemam v palubce hladovou diru , pribil otviraci kastlik a hned to vypada jinak , a dodelal se parkac , dnes kdyz to dobre pujde vymenim svice , palivovej filtr a tim bych mohl skoncit udrzbu motoru 

IMG_20170130_171403.jpg

IMG_20170130_174857_2.jpg

Vloženo

Myslel jsem ze me jebne kdyz jsem ho ukroutil , nasranej jsem se oprel o chladicovku sklopil hlavu cumim na svody abych nenadaval a najednou jsi vsimnu tech prasklejch svodu :-) no a to uz byl vybuch nadavek a sprostych slov 

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Takze dokupuju picovinky na praktika uz jsem se tam celkem zabydlel , takze , koupil jsem svetylka do dveri , chtel jsem jen odrazky ale na vrakaci mam kamose tak mi dal lampicky a rikal jdi , pak jsem konecne dodelal komplet filtry , takze uz je tam i palivovej ( na poprve podle vin mi objednali jinej tak az ted se dal novej ten spravnej , po vymene egru a zavareni svodu uz nesviti zadna chyba) jinak prisel new znak na volant , koupil jsem teplomer ktery teprve zabuduji  ,a od kamose jsem dostal svetla tak jsem je rozebral vycistim a ted premyslim co s nima udelam ,  mimochodem jsem sehnal ap podvozek tak ten tam taky prijde :-) vim jsem uchyl ale me to bez podvozku neba , jinak to posledni je navrh jak by asi fabka mohla casem vypadat :-) 

received_1426984057314443.jpeg

IMG_20170208_222320.jpg

received_1406466529366196.jpeg

design 2017 - 2.jpg

IMG_20170126_184143.jpg

IMG_20170205_223336.jpg

received_10206284334587051.jpeg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...