sekyji Vloženo 29. leden 2015 Autor Vloženo 29. leden 2015 ty chtěl jsem se tam registrovat a nejak mi to neslo jinak na roomster sraz urco rad dorazim :-) Citovat
Malta Vloženo 29. leden 2015 Vloženo 29. leden 2015 loni jsem sice nebyl, ale letos doufám že to klapne, takže rád uvidím tvé změny naživo Citovat
AlesTDI Vloženo 29. leden 2015 Vloženo 29. leden 2015 Taky se těším, až uvidím všechny ty úpravy a vylepšení na živo, na srazu Roomíků Citovat
sekyji Vloženo 30. leden 2015 Autor Vloženo 30. leden 2015 Díky doufám ze se uvidím na srazu s co nejvíce lidma :-) Citovat
Malta Vloženo 30. leden 2015 Vloženo 30. leden 2015 apropo, nemáte někdo info od Kaniho, kde to letos bude? Citovat
jozzi Vloženo 30. leden 2015 Vloženo 30. leden 2015 Kluci , ze tao hodim tak off topic , jaky sraz a kde ? Nejake blizsi info bych prosil Citovat
Malta Vloženo 30. leden 2015 Vloženo 30. leden 2015 řeč je o každoročním celorepublikovém srazu roomsteráků ... teď poslední tři roky to bylo vždy v lokaci ŠA závodu, takže MB, Kvasiny (na obou jsem byl) a teď naposled Vrchlabí (tam jsem bohužel nebyl) ... no a poslední dva srazy byly více denní, tedy přes víkend Citovat
jozzi Vloženo 30. leden 2015 Vloženo 30. leden 2015 A nejaky na podzim se nehysta ? Kdyztak do zprav Citovat
ASPIRE Vloženo 30. leden 2015 Vloženo 30. leden 2015 No cumim jak stale makas Jen mala otazka nemas strach ze ta barva se nebude pozdeji loupat ? Jozzi a ty mas roomstra ze chces jet na sraz roomstru ? Citovat
ASPIRE Vloženo 30. leden 2015 Vloženo 30. leden 2015 No zatim modreho miami objednaneho tak pak pojedeme spolu na sraz aby jsme ty roomstry mohli okouknout bo tenhle roomster tam bude vyjimka a hlavne bude na co koukat. Ano srazy jsou vzdy zacatkem zari. Citovat
Malta Vloženo 30. leden 2015 Vloženo 30. leden 2015 A nejaky na podzim se nehysta ? Kdyztak do zprav možná malá foto ochutnávka na kterých jsem byl: Bolka http://roomsterclub-members.rajce.idnes.cz/4.oficialni_sraz_RoomsterClub_29.9.2012_Mlada_Boleslav_-_Malta/ a dvoudenní Kostelec nad Orlicí, alias Kvasiny http://roomsterclub-members.rajce.idnes.cz/5.oficialni_sraz_RoomsterClub_6.9._-_8.9.2013_Kostelec_nad_Orlici_-_Malta/ Citovat
sekyji Vloženo 1. Únor 2015 Autor Vloženo 1. Únor 2015 jestli myslis barvu ze svetel tak uz mi to na par autech jezdilo a nikdy se to neloupalo tak doufam ze ani ne tady :-) Citovat
sekyji Vloženo 9. Únor 2015 Autor Vloženo 9. Únor 2015 Tak zase nějaké ty novinky. Konečně jsme nalepily ochranné listy a konečně se mi to zase líbí ta velká plocha dveří byla hrozná. no a pomalu se nakupují nové díly aby mohl přijít nový podvozek na místo a když už tak vše komplet nové. 2 Citovat
sekyji Vloženo 11. Únor 2015 Autor Vloženo 11. Únor 2015 Tak dnes objednáno stavítko :-) Byla to trosku alchimie ale jeden obchod se k tomu postavil velice dobře a postavil mi podvozek na zakázku dle mejch představ :-) v Patek by mel přijít tak možná příští týden na auto když bude volná dílna :-) Jsem zvědav jak to bude fungovat :-) snad jsme to posladaly dobře a nebude to vzadu vysoky Citovat
ASPIRE Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 Jo priplacly bude urcite pekny. Jinak ty listy no na tech fotkach to ani nejde moc poznat. Prave taky uz delsi dobu uvazuji to dat do laku ale ta obava z toho ze to pak bude vypadat jako by tam nic nebylo me prave neco rika at to necham cerne bo fakt ta plocha je velka a je treba to trochu oddelit. Citovat
Losky83 Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 Lišty v laku jsou na živo hezčí jak černé a nebo žádné. Ideální kompromis Citovat
sekyji Vloženo 11. Únor 2015 Autor Vloženo 11. Únor 2015 tak listy na foto opravdu moc videt nejsou ale na zivo super a opravdu to v laku vypada lepe nedokazal jsem si to predstavit a tak jsem listy na jedný strane vzal a prelepil cervenou paskou. v tu chvily bylo rozhodnuto.na zivo je to videt dost a zaroven to jakoby spliva s autem :-) Citovat
jozzi Vloženo 12. Únor 2015 Vloženo 12. Únor 2015 Je to hodne lepsi ja mel tu vyhodu ze uz jsem jednu fabii z listama v barve videl a musim rict ze je to nebe a dudy Citovat
sekyji Vloženo 13. Únor 2015 Autor Vloženo 13. Únor 2015 (editace) jn dnes je patek a kolikatyho ???joooo 13tyho!!!!tak proto asi neprisel podvozek a když jsem zavolal na firmu tak mi pan řekl ze si ho šoupl po postaveni pod stul a tam leží do ted :-) aspoň se omluvil a dal nějakou slevu :-) njn tak snad v pondelí Editováno: 13. Únor 2015, autor: sekyji Citovat
Losky83 Vloženo 15. Únor 2015 Vloženo 15. Únor 2015 Spíš seskládají na míru, když se člověk podívá na ty ceny. Citovat
sekyji Vloženo 15. Únor 2015 Autor Vloženo 15. Únor 2015 No jelikoz na roomstra podvozek neni tak mi seskladali podvozeek tak aby mi to na roomsteru fungovalo ;-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.