Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

řeč je o každoročním celorepublikovém srazu roomsteráků ... teď poslední tři roky to bylo vždy v lokaci ŠA závodu, takže MB, Kvasiny (na obou jsem byl) a teď naposled Vrchlabí (tam jsem bohužel nebyl) ... no a poslední dva srazy byly více denní, tedy přes víkend

Vloženo

No zatim modreho miami objednaneho tak pak pojedeme spolu na sraz aby jsme ty roomstry mohli okouknout :D bo tenhle roomster tam bude vyjimka a hlavne bude na co koukat. Ano srazy jsou vzdy zacatkem zari.

Vloženo

Tak zase nějaké ty novinky.

Konečně jsme nalepily ochranné listy a konečně se mi to zase líbí ta velká plocha dveří byla hrozná.

no a pomalu se nakupují nové díly aby mohl přijít nový podvozek na místo a když už tak vše komplet nové.

post-72115-0-02537800-1423465948_thumb.j

post-72115-0-30470700-1423465985_thumb.j

post-72115-0-05887200-1423466024_thumb.j

post-72115-0-70721100-1423466030_thumb.j

Vloženo

Tak dnes objednáno stavítko :-)

Byla to trosku alchimie ale jeden obchod se k tomu postavil velice dobře a postavil mi podvozek na zakázku dle mejch představ :-)

v Patek by mel přijít tak možná příští týden na auto když bude volná dílna :-)

Jsem zvědav jak to bude fungovat :-)

snad jsme to posladaly dobře a nebude to vzadu vysoky

Vloženo

Jo priplacly bude urcite pekny. Jinak ty listy no na tech fotkach to ani nejde moc poznat. Prave taky uz delsi dobu uvazuji to dat do laku ale ta obava z toho ze to pak bude vypadat jako by tam nic nebylo me prave neco rika at to necham cerne bo fakt ta plocha je velka a je treba to trochu oddelit.

Vloženo

tak listy na foto opravdu moc videt nejsou ale na zivo super a opravdu to v laku vypada lepe nedokazal jsem si to predstavit a tak jsem listy na jedný strane vzal a prelepil cervenou paskou. v tu chvily bylo rozhodnuto.na zivo je to videt dost a zaroven to jakoby spliva s autem :-)

Vloženo (editace)

jn dnes je patek a kolikatyho ???joooo 13tyho!!!!tak proto asi neprisel podvozek a když jsem zavolal na firmu tak mi pan řekl ze si ho šoupl po postaveni pod stul a tam leží do ted :-) aspoň se omluvil a dal nějakou slevu :-) njn tak snad v pondelí

Editováno: , autor: sekyji

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...