sekyji Vloženo 25. Únor 2015 Autor Vloženo 25. Únor 2015 Tady par foto celku. A ted to dilama predek o cm niz nebo zadek o cm vys ja se priklanim k zadku Citovat
sekyji Vloženo 26. Únor 2015 Autor Vloženo 26. Únor 2015 když to dobře pujde dnes ho vytahnu nahoru zadek :-) Citovat
sekyji Vloženo 26. Únor 2015 Autor Vloženo 26. Únor 2015 jj jsem uplne nastvanej jak je ten prah oslapanej a lehce odrenej takze rodle nejlepsí řešení Citovat
sekyji Vloženo 27. Únor 2015 Autor Vloženo 27. Únor 2015 a ještě jeden darek pro rooma . Kamerka pro vnitřní i venkovní natáčení. dokonce natácí i pod vodou :-) Citovat
sekyji Vloženo 27. Únor 2015 Autor Vloženo 27. Únor 2015 Jinak k podvozku . Vse ok akorát skrtám tyckama stabilizátoru takze ted cekám ještě na stavitelné tycky stabilizátoru. A po nich se vse teprve zacne ladit aby to fungovalo jak nejlíp muze Citovat
sekyji Vloženo 28. Únor 2015 Autor Vloženo 28. Únor 2015 (editace) Stavitelne tycky hotove ;-) uz i na aute Editováno: 28. Únor 2015, autor: sekyji Citovat
sekyji Vloženo 2. Březen 2015 Autor Vloženo 2. Březen 2015 (editace) dnes nejak tak dolazena vyska podvozku a:-) zadek o 1 cm výš Editováno: 3. Březen 2015, autor: sekyji Citovat
sekyji Vloženo 2. Březen 2015 Autor Vloženo 2. Březen 2015 (editace) a dalsi mala blbost do te moji skladacky ;-) Editováno: 3. Březen 2015, autor: sekyji Citovat
ASPIRE Vloženo 3. Březen 2015 Vloženo 3. Březen 2015 Pekne a nemas nahodou nejak volny ten pas ? Citovat
sekyji Vloženo 4. Březen 2015 Autor Vloženo 4. Březen 2015 JJ vis jsem proste tlustej a tak když se ten pas vytahne tak to chvily trva nez se zatahne ale to na funkci nemá vliv :-) todle je foceny hned po tom co jsem vystoupil :-) Citovat
sekyji Vloženo 5. Březen 2015 Autor Vloženo 5. Březen 2015 Tak včera v noci byla chvile casu a ja mel chut něco delat :-) druhé svetlo hotove ,když to dobře pujde tak je frknu příští týden na auto :-) jen me stve to rozebírání komplet narazník a vse dolu no hruza :-) 5 Citovat
Malta Vloženo 5. Březen 2015 Vloženo 5. Březen 2015 to říkám taky ... zlatá F I, onehdá mi vypadla parkovačka W5W dovnitř světla, tak jsem začal bádat a odmontovávat šrouby a světlo furt drželo, tak jsem naznal, že by musel asi celý nárazník dolů (vidím že úvahu jsem měl správnou), takže jsem se na to a nechal to být. Hned na to jsme někam jeli a ta járovička se postupně někam vyštěrchala dírou pryč, asi dovnitř světla, takže už nebyla vidět .... tak jsem si říkal, takových tam vleze . Jinak pěkná práce Citovat
jozzi Vloženo 5. Březen 2015 Vloženo 5. Březen 2015 Jj , tech tam vleze cca 5 cm ulozneho prostoru sekyji , je to luxusni uz jsem ve sve dobe nad necim podobnym uvazoval ale pak jsem si rekl ze uvidim z casem , ten cas asi prisel Citovat
sekyji Vloženo 5. Březen 2015 Autor Vloženo 5. Březen 2015 JN Vypada to dobře uz se tesim az to bude na aute :-) Citovat
sekyji Vloženo 5. Březen 2015 Autor Vloženo 5. Březen 2015 Me jen sere to za na Roomster sraz budu na 99% na dovolene :-/ a vůbec me nenapada jak to zkloubit dohromady Citovat
sekyji Vloženo 5. Březen 2015 Autor Vloženo 5. Březen 2015 JJ 29.srpna na tyden do chorvatska :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.