Brian77 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Dobrý den, koupil jsem si ojetou Fabii II s radiem Blues a Parrot MKi9200. Zjístil jsem, že když nechám rádio zaplé a vytáhnu klíče ze zapalování tak rádio stále hraje. Podle manuálu se má automaticky vypnout a více jsem se v manuálu nedočetl, že by se tato funkce nastavovala v menu. Dnes už jsem zamkl auto a rádio stále hrálo. Bojím se, že jednoho dne bude potichu a ja zamknu auto a rádio mi sežere baterií. Nevíte kde může být problém? Nemůže za to ten Parrot? Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Najprv zisti, na ktorú poistku je rádio napojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Mne sa uda, ale mozem sa mylit, ze toeto radia maju iba plus a minus a ostatne je riesene canbus zbetnicou. Takze zap a vyp by mala mat nastarosti ona. Moze to ale byt aj parptom teoreticky. Musel by si pozriet ako je zapojeny..viac ti nikto asi neporadi pokial to nevodi. Pozri este raz poriadne menu radia ci sa to nefa nastavit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Nemáteněkdo náhodou vyfocen rádio Blues zezadu? Nebo schéma zapojení (mám roomstera 2012). Chci si zapojit kabel jack přímo z rádia, protože ten vstup u ruční brzdy mi blbne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 To je takovej problém ho vyšroubováním čtyř šroubů vyndat a podívat se na něj? http://forum.skodahome.cz/topic/118682-aktivacia-aux-vsupu-na-radiu-blues/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Kdyby to nebyl problém, tak ho vymontuju. Momentálně to ale nejde. Ten odkaz, co jsi poslal jsem našel taky a taky jsem na googlu našel i jinou fotku za dní strany. Proto jsem se ptal tady na fóru v sekci Roomster, jestli to náhodou někdo nemá z Roomstera vyfocené (od toho fóra jsou). No nic, počkám, až to rádio budu muct vymontovat, kouknu si připravím věci, co pro to budu potřebovat;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 (editace) Co s nim chceš dělat? Rád se přiučim a nebo naopak poradim. Blues sem měl vyndaný z auta za poslední měsíc asi 5x protože na něm taky něco řešim. Edit. Trochu starší téma-o co ses snažil a povedlo se? Editováno: 16. Červenec 2016, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Po hodině hraní a nečinnosti ovladačů radia zmlkne. Ono to radio neni zas tak blbý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Chtěl jsem předělat připojení AUX. To, co je vedle ruční brzdy stojí za prd (špatný kontakt). Což se povedlo, někde na netu jsem našel 1,5m ma el s konektorem zezadu rádia. Kabel jsem vytáhnul pod přístrojovkou, jak je ten odkládací prostor. Tekže teď mám vytaženej kabel a přehrávám naprosto v pohodě. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.